Aquacity Vara Vara: Odihnește-te în Turcia fără a părăsi Moldova

Publicat: 26 iulie 2022

V-ați uitat în calendar și ați realizat deja că a trecut jumătate de vară? Pentru a profita din plin de restul timpului rămas și pentru ca în toamnă să aveți ce să vă amintiți, nu este neapărat nevoie să călătoriți în afara țării. La începutul verii, la Ciocana s-a deschis marele Aquacity Vara Vara. Este un complex de distracție imens, pentru care până acum eram nevoiți să plecăm în străinătate. Acum, însă, acest lucru nu mai este necesar. Vă povestim în detaliu ce veți găsi aici, cu ce vă puteți ocupa și cât vă va costa. 


Prinde valul
Dacă nu ați reușit să ajungeți la mare, aveți o alternativă pentru cea mai plăcută ocupație din copilărie. Din fericire, pe teritoriul complexului Vara Vara se află cel mai mare bazin cu valuri din Europa. Acesta „generează” valuri artificiale cu o înălțime de până la 2 metri, care vă vor face să simțiți din plin vibrațiile oceanului. Iar teritoriul adiacent are suprafața unui stadion de fotbal. Cu alte cuvinte, vă așteaptă o odihnă care vă va aminti pe deplin de plajă.

Distracție pe tobogane

Ați vrea să reveniți la vârsta de 12 ani? Acum este posibil – profitați din plin de cele 11 tobogane de mare viteză. Fiecare dintre ele are un anumit nivel de dificultate – veți găsi unele potrivite pentru amatori, iar altele pentru cei care au deja experiență (de exemplu, tobogan de înălțimea unui bloc cu 8 etaje). 

Odihniți-vă împreună cu copiii (fără stres)Dacă sunteți părinte și nu știți cu ce să vă ocupați odrasla, Vara Vara vă vine în ajutor. Pentru copii este prevăzut un complex de joacă special: cu pistoale de apă și recipiente gigantice, cu intrări laterale. În afară de asta, veți găsi o piscină specială, 7 atracții și 13 tobogane. 
Nu trebuie să vă faceți griji pentru siguranța celor mici – pe teritoriul aqua city se găsesc 30 de salvatori cu experiență. 

… sau fără copiiNici adulții nu se vor plictisi aici. Pentru toți cei cu vârsta de peste 16 ani pe teritoriul Vara Vara se găsește zona Bora Bora, cu propriile atracții.

Fimulețe pentru tik tok pentru o lună înaintePe teritoriul Vara Vara se găsește propria casă  TikTok. De aceea, nu uitați să vă încărcați telefoanele, să vă puneți cele mai deosebite costume de baie și să selectați melodiile potrivite. De altfel, veți fi ajutat să realizați filmulețe și fotografii chiar la fața locului. 
Pentru a rămâne la curent și nu a pierde nimic important, urmăriți Vara Vara pe rețelele de socializare și participați la concursurile în care puteți câștiga bilete pentru voi și prietenii voștri: FacebookInstagram, TikTok.

Ne scăldăm, ne odihnim și mâncăm gustos 
Vacanța de vară nu a fost amânată! La Vara Vara veți putea să vă scăldați, să citiți o carte, să savurați ceva gustos la unul dintre restaurante și chiar să trageți un pui de somn pe șezlong. Cel mai important: nu uitați de protecție solară!

Apropo de mâncare. Pe teritoriul aqua city veți găsi toate restaurantele voastre preferate: Andy’s, Takumi, Esushi, RedPoint. Însă cel mai plăcut – prețurile din meniu nu diferă de cele din oraș.

Distracție privată împreună cu gașca 

Vă doriți să vă izolați împreună cu un grup nu prea mare (sau chiar mare) într-un bungalow? Zis și făcut!
Fiecare dintre ele este dotat cu șezlonguri și măsuțe, iar în unele veți găsi fotolii și paturi mari și confortabile pentru grupuri întregi. Toate bungalow-urile se deosebesc între ele prin dimensiuni și deservire.


Continuă distracția și seara
Pe teritoriul complexului Vara Vara se găsește clubul de noapte de talie mondială Bora Bora. Acesta are o suprafață de 10 000 metri pătrați și se află sub cerul liber, lângă piscină. Aici veți găsi cele mai tari petreceri din oraș și cei mai populari artiști.

Organizează o petrecere 

La propriu! Dacă ați avut norocul să vă nașteți vara (sau pur și simplu vreți să organizați o petrecere corporativă) – nu veți găsi un loc mai potrivit pentru petreceri decât Vara Vara. Mai ales că distrația va începe încă de la intrarea pe teritoriul aqua city. Veți fi întâmpinat așa cum se cuvine pentru un rege al petrecerilor – cu prăjituri, cocktail-uri și focuri de artificii!

Petrece cel mai vesel weekend și revino Noi suntem de părere că weekendurile de vară trebuie petrecute în așa mod, încât la toamnă să nu aveți niciun regret! Anume despre asta este odihna la Vara Vara. Band-ul de jazz vă va ajuta să prindeți vibe-ul weekendului. Și puteți face asta absolut gratis, câștigând bilete în timpul numărului mare de concursuri. 


Prețuri
La Vara Vara. beneficiați de pachete avantajoase:

  • HAPPY 3 ore – pentru adulți (350 lei) și copii (250 lei)
  • VIP (700 lei)
  • O zi de distracție (500 lei)
  • Family 2+2 (pentru părinți și doi copii cu vârstele de până la 14 ani – 1000 lei)
  • Friends 3 (1200 lei) 

În afară de asta, până pe 30 septembrie, toți vizitatorii Vara Vara care vor achita cu cardul Mastercard vor beneficia de o reducere în mărime de 15% pentru orice dintre tarifurile alese.

Or. Chișinău, str. Mihail sadoveanu 42/2
+373 79 88 99 66
luni – duminică: 10:00 – 19:00


source:Afisha.md
0