Știai că dacă împodobești bradul mai devreme, ești mai fericit?

Sărbătorile bat la ușă și deja ne gândim la cum vom împodobi bradul, ce cadouri vom face, cum vom petrece Crăciunul și cum vom decora locuința. În timp ce pentru unii dintre noi niciodată nu este prea devreme pentru decorațiunile de Crăciun, pentru alții toate lucrurile astea sunt un adevărat coșmar.

Este adevărat că magazinele s-au umplut încă din luna octombrie de ornamente, globuri și instalații luminoase, însă lucrul ăsta nu e neapărat ceva rău.

Imagini pentru a împodobi bradul
Potrivit specialiștilor, decorarea timpurie pentru Crăciun ne face mai fericiți. Aceștia susţin că cei care îşi decorează casele mai devreme reuşesc să treacă mai uşor peste probleme și stres, iar luminițele de sărbători ne induc o stare de bine.

Care este explicația?

Se pare că cei are împodobesc brazii şi casele mai devreme sunt mai nostalgici după perioada copilăriei, când grijile și responsabilitățile cotidiene nu existau.

Imagine similară„Într-o lume plină de stres și de anxietate, oamenilor le place să asocieze idei cu lucrurile care îi fac fericiți și doar decorațiunile de Crăciun evocă sentimente pozitive, în special din copilărie". , spune analistul Steve McKeown.

Studiile anterioare au arătat, de asemenea, că decorarea exterioară a casei te face să pari mai prietenos în faţa vecinilor.

Imagine similarăAșadar, pentru o viață fericită bucurați-vă din plin de Crăciun împreună cu cei dragi.

source:noizz
0