Actorul American Elijah Wood își sărbătorește ziua de naștere

Publicat: 28 ianuarie 2022

Elijah Wood împlinește 41 ani

Astăzi, 28 ianuarie, actorul american Elijah Wood a atins vârsta de 41 ani. Elijah Wood s-a născut pe 28 ianuarie 1981. La vârsta de doar 8 ani a debutat în lumea filmului, având rolul băiatului de la aparatul de jocuri în filmul "Back to the Future Part II".

Elijah Wood a jucat în zeci de filme, însă cele mai renumite roluri ale sale sunt Frodo Baggins în Lord of the Rings și The Hobbit: An Unexpected Journey, dar de asemenea Dolan 37th în filmul "The last Witch Hunter"

Elijah Wood împlinește 41 ani

Elijah are o viață diversă, activând în multe domenii pe lângă cel al filmului. Acesta a fost fondatorul casei de discuri "Simian Records". De asemenea, după cutremurul din Chile în iarna anului 2010, acesta, ca un act de caritate, a vizitat majoritatea oamenilor din orașul Curepto, ajutându-i pe cei care au avut de suferit în urma tragediei. În timpul alegerilor prezidențiale din SUA, Elijah, în mod activ îl susținea pe Bernie Sanders, acest fapt marcându-i poziția economică.

În anul 2005, acesta a început o relație amoroasă cu Pamela Racine, care a durat 5 ani. Acum, actorul este căsătorit cu Mette-Marie Kongsved. În 2019, aceasta a născut primul lor copil.

Echipa Afisha.md îi urează lui Elijah Wood un sincer "La mulți ani!" și "Mulțumesc" pentru contribuția sa la filmele preferate de mulți dintre noi. De asemenea, multă tărie și caracter în următoarele sale roluri, prin care acesta va bucura ochii oamenilor de pe tot globul!

source:Afisha.md
0