РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

toate noutățile
Concerte
PAVEL VOLYA Большой Stand-Up
Palatul Național „Nicolae Sulac”

12 mai

Diverse
Rădăcini
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 mai

Concerte
Live concert online performed by Pavel Malishev
ONLINE

10 aprilie

Petreceri
Первая рейтинговая интеллектуальная игра "Логика" в Онлайн-формате
ONLINE

8 aprilie

Alsou a recunoscut că și-a ajutat fiica să câștige „Golos Deti” (Video)
21 februarie, 07:051055

Cel mai nou episod al emisiunii Xeniei Sobchak a avut-o protagonistă pe interpreta Alsou. Printre subiectele abordate s-a regăsit și scandalul de la show-ul muzical „Golos Deti”.

Este pentru prima dată când artista din Rusia a oferit un interviu la acest subiect, dezvăluind că a cumpărat vorturi, dar numai în numărul permis de organizatori.

„Mărturisesc că da, am cumpărat voturi. Am cumpărat voturi în numărul care a fost permisă de regulile Pervyi Kanal. Mai mult, în cadrul acestui așa-numit vot, toți participanții și-au cumpărat voturile. La urma urmei, a fost imposibil să votezi fără plata elementară ”, a spus vedeta, referindu-se la voturile prin sms care au stabilit un preț anume, de către compania tv și rețeaua mobilă.

„Înțeleg de ce oamenii s-au revoltat, dar nu o pot ține încuiată în casă. Este doar un copil. Nu se simte specială ”, a spus Alsou. Cântăreața regretă ce s-a întâmplat la „Golos Deti”, dar nu intenționează să-i interzică fiicei să cânte, în ciuda celor întâmplate.

Ea își dorește ca fiica sa să facă ceea ce iubește mai mult, deoarece este sincer pasionată de muzică. Xenia Sobchak s-a mai interesat de ce atâtea persoane au decis că voturile pentru Mikella au fost cumpărate. Alsou a menționat că acest lucru s-a întâmplat imediat după audițiile „oarbe”, atunci când s-a aflat că participanta este fiica ei.

De asemenea, interprea a explicat că este de acord cu decizia Pervyi Kanal de a împărți primul loc între toți finaliștii concursului, mai ales că participanții s-au împrietenit și continuă să comunice și în prezent. Mikella nu are mulți prieteni la școală așa că ea a găsit limbă comună cu cei care împărțesc aceeași pasiune pentru muzică, iar ca rezultat a apărut colaborarea muzicală cu finalistul „Golos Deti”, Erjan Maxim.

Urmărește în video de mai jos emisiunea integrală.

0 au distribuit articolul
Concerte
PAVEL VOLYA Большой Stand-Up
Palatul Național „Nicolae Sulac”

12 mai

Diverse
Rădăcini
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 mai

Concerte
Live concert online performed by Pavel Malishev
ONLINE

10 aprilie