Star Wars: The Rise of Skywalker: ultimul trailer înainte de premieră

Star Wars:The Rise of Skywalker se pregătește să ajungă în cinematografe, iar cei de la Disney tocmai au publicat ultimul trailer înainte de premieră.

Lansarea clipului de câteva minute a fost însoțită de un nou afiș pentru ultimul film din saga originală Star Wars. Acesta din urmă poate fi văzut în postarea de pe Twitter de mai jos. Aceasta a fost publicată pe pagina oficială Star Wars și vine la pachet cu câteva informații adiționale. 

Astfel, se confirmă data premierei ca fiind 20 decembrie și aflăm că, în anumite teritorii de pe glob, s-au pus la vânzare biletele pentru Star Wars The Rise of Skywalker. Avanpremiera este programată cu o zi mai devreme, scrie playtech.ro.

Trecând însă peste informațiile de fundal, acesta este cel de-al nouălea film din franciza Star Wars și va încheie cea de a treia trilogie în raport cu primul film realizat de George Lucas în urmă cu aproximativ patru decenii.

Dacă vrei să înțelegi un pic mai mult din povestea care va fi spusă pe 20 decembrie, clipul de mai sus ar trebui să-ți ofere detalii suplimentare, dar, în același timp, să-ți ridice numeroase întrebări. Trailerul a fost difuzat în premieră în Statele Unite înaintea celui mai recent meci de fotbal american din competiția Monday Night Footbal.

În Star Wars The Rise of Skywalker, ultimele personaje care mai sunt în viață se vor lupta pentru supremație, în frunte cu Rey. Tânăra luptătoare îl va înfrunta pe Kylo Ren într-un conflict care se anunță a fi foarte spectaculos. Întreaga producție pare să fie un spectacol vizual de care merită să te bucuri la cinematograf. Filmul este scris și regizat de J.J. Abrams, cunoscut publicului de la noi după ce a scris și regizat cele mai noi filme Star Wars, plus episodul VII din Star Wars: The Force Awakens.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:playtech.ro
0