10 cele mai controversate filme lansate în ultimul deceniu

Deceniul s-a încheiat cu "Joker", drama care a stârnit o discuție la nivel mondial despre capacitatea filmelor de a încuraja și incita la violența în rândul publicului. Iată ce alte filme controversate au mai fost lansate în ultimii zece ani:

Aloha (2015)

Un renumit contractor al armatei revine în locurile în care a trăit cele mai mare succese din cariera sa militară. Bărbatul reînnoadă legătura cu o fostă mare dragoste, dar, în același timp, se îndrăgostește de supraveghetoarea lui.

The Birth of a Nation (2016)

Birth of a Nation este o dramă bazată pe un moment important în istoria mișcării de eliberare afro-americană.

Exodus: Gods and Kings (2014)

Ridley Scott descrie exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinței, sub conducerea lui Moise. Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generație. Locațiile de filmare au inclus un arid lanț muntos din provincia spaniolă Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar și deșerturile din Maroc.

Ghost in the Shell (2017)

Într-o Japonie în care mulți oameni au creiere cibernetice, ceea ce îi expune atacurilor unor hackeri, o unitate de elită, numită Section 9, condusă de personajul lui Scarlett Johansson-Major, un hibrid unic om-cyborg-va ajunge să lupte împotriva acestor hackeri care își pot obliga victimele să comită orice infracțiune.

The House That Jack Built (2018)

Odată cu primele crime pe care le-a comis în anii ’70 în America, Jack a făcut primul pas pentru a deveni un sofisticat criminal în serie. Dispunând de o inteligență cu mult peste medie, el este conștient de starea în care se află și anomaliile pe care această le generează, însă preferă să-și discute problemele și frământările interioare doar cu Verge.

I Love You Daddy (2017)

Filmul urmărește povestea scriitorului și producătorului de televiziune Glen Topher, care intră în alertă atunci când fiică sa alintată de 17 ani, China, începe să petreacă timp cu Leslie Goodwin, un legendar regizor de film în vârstă de 68 ani, care are reputația de a se întâlni cu fete minore.

The Interview (2014)

Acțiunea comediei The Interview îi are în centru pe prezentatorul unui show de televiziune și pe producătorul acesteia, care se implică fără să vrea într-un plan ultra-secret de asasinare a premierului nord-coreean.

Jeepers Creepers 3 (2017)

Trish Jenner este mamă adolescentului Darry, tânăr ce și-a primit numele în amintirea fratelui lui Trish, Darry Jenner, pe care această l-a pierdut în urmă cu 23 de ani. Trish are coșmaruri recurente groaznice, în care fiul ei are aceeași soartă ca și fratele ei, ucis de Creeper. Determinată să facă orice pentru ca fiul ei să nu cadă în mâinile monstrului, Trish, care acum este o femeie puternică și bogată, își promite să termine odată pentru totdeauna cu Creeper.

Joker (2019)

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip.

mother! (2017)

Relația unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați, care le vor da peste cap existența liniștită.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
0