10 comedii romantice recente pe care probabil nu le-ai văzut

În ultimii ani am avut parte de numeroase comedii romantice foarte bune, însă există și alte filme pe lângă "500 days of summer" și "Crazy, Stupid, Love" pe care trebuie să le vezi.

Dacă ești în căutarea unei comedii romantice care să te binedispună, ți-am pregătit 10 filme pe care este puțin probabil să le fi găsit pe listele obișnuite de recomandări.

Sunt filme din ultimii ani, cu actori celebri de la Hollywood, care nu s-au bucurat însă de foarte multă popularitate, deși vei râde și te vei îndrăgosti cu siguranță de personaje.

1. Book Club

Cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen și Mary Steenburgen joacă rolul unor prietene, care se reunesc în fiecare lună la clubul de carte. Acțiunea devine mai amuzantă atunci când ele decid să citească faimosul roman incitant Fifty Shades of Grey. Urmărește-le pe cele patru prietene care descoperă noi povești de dragoste, precum și noi începuturi la care nu se așteptau.

2. Set It Up

Ce faci atunci când șeful tău este obsedat de muncă, iar tu nu reușești să mai ai parte de timp personal? Te gândești că este momentul să intervii în viața lui romantică. Doi colegi de clădire, din companii diferite, trec prin aceeași situație, așa că decid că este momentul ca șefii lor să se întâlnească. Cine se îndrăgostește și are ulterior o relație vei vedea în această comedie pe care ți-o recomandăm.

3. Man Up

Lake Bell joacă rolul unei femei la vârsta de 30 de ani, care este confundată cu femeia cu care ar fi trebuit să se întâlnească cu un bărbat. Acesta se dovedește a fi partenerul ideal pentru ea, iar chimia dintre cei doi este perfectă.

4. Tramps

Tramps este un film pe care este puțin probabil să-l fi văzut. Cele două personaje principale au o istorie mai puțin obișnuită, însă ele colaborează pentru a găsi o geantă plină cu bani. Callum Turner și Grace Van Patten pornesc astfel într-o aventură și, deși sunt complet diferiți, ei descoperă că sunt, de fapt, atrași unul de celălalt.

5. Long Shot

Un jurnalist decide să renunțe la slujba sa și o reîntâlnește pe bona din copilărie, cea de care a fost îndrăgostit. Charlotte îl recunoaște pe Fred ulterior, iar acesta se va ocupa de discursurile ei, fosta lui bona candidând la președinția Statele Unite ale Americii. Întreaga lor colaborare se transformă treptat într-o relație, însă vor avea de depășit o mulțime de piedici, unele fiind extrem de amuzante.

6. Literally, Right Before Aaron

Relația pe care o avem cu foștii parteneri după o despărțire, mai ales una de comun acord, amicală, poate deveni destul de ciudată. În cazul de față, Alex urmează să se căsătorească, iar Adam este invitat la nuntă. Acesta încă suferă în urma despărțirii, așadar cea mai importantă întrebare este dacă ar trebui sau nu să dea curs invitației primite.

7. Southside With You

Acest film urmărește relația fostului președinte american Barack Obama cu soția sa, Michelle, în South Side Chicago, în 1989. De data aceasta ei nu sunt prezentați drept tineri care vor avea funcții politice importante, ci filmul se concentrează asupra poveștii lor de iubire.

8. The Spectacular Now

The Spectacular Now este un film cu adolescenți care prezintă schimbările și gândurile care îi macină pe tinerii adulți care pornesc într-o nouă etapă a vieții. Shailene Woodley și Miles Teller își joacă perfect rolurile, ea reprezentând tipul fetei timide, izolate, iar el pe cel al băiatului popular, mereu pregătit de petrecere. Tragediile din viața lor îi apropie într-un mod neașteptat, iar întreaga acțiune a filmului ne amintește să ne bucurăm mereu de prezent.

9. What If

Daniel Radcliffe joacă rolul unui student care renunță la medicină, prieten bun cu Chantry, o tânără complet diferită de el. Treptat, el dezvoltă sentimente pentru aceasta, deși ea este implicată într-o altă relație. Te vei distra urmărind încercările prin care va trece relația lor, însă filmul nu este lipsit de momente mai triste.

10. Drinking Buddies

Olivia Wilde și Jake Johnson sunt doi tineri prieteni aflați într-o situație în care probabil oricine s-a aflat cel puțin o dată. Aceștia se întâlnesc cu alte persoane, deși sunt în mod evident atrași unul de celălalt. Urmărește o relație în care s-ar putea să te regăsești.

source:Elle.ro
0