10 dintre cele mai înfricoșătoare filme horror

Persoanele care adoră filmele horror se vor bucura de această selecție a celor mai înfricoșătoare pelicule pe care ar merita să le vadă.

Halloween-ul se apropie cu pași repezi, așa că ar fi cazul să îți faci o listă cu cele mai terifiante pelicule pe care le poți urmări. Pe lângă clasicele Psycho sau The Exorcist, de-a lungul anilor ne-am putut bucura și de apariția altor filme horror. 

Dacă ești destul de curajoasă, atunci cu siguranță vei încerca să te uiți la aceste filme:

1. Annabelle Comes Home (2019)

Annabelle 3, di Gary Dauberman - SentieriSelvaggiA treia parte din celebra serie Annabelle a apărut în 2019 și se numește Annabelle Comes Home. Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să facă și mai multe ravagii, Ed și Lorraine Warren decid să ducă păpușa cât mai departe, așa că o încuie într-o cameră din casa lor. Însă, nu pentru mult timp pentru că Annabelle trezește spiritele rele din cameră, care își fixează privirile asupra unei noi ține – Judy, fiica în vârstă de zece ani a lui Ed și Lorraine Warren.

2. Mother! (2017)

31 Days of Streaming Horror mother – /FilmFilmul Mother! spune povestea unui cuplu care locuiește într-o casă de dimensiuni impresionante, dar pustie. Liniștea lor, dar și relația de cuplu sunt puse la grea încercare atunci când sunt vizitați de câțiva oaspeți nepoftiți, perturbându-le astfel viața.

3. Annihilation (2018)

ANNIHILATION (2018) • Frame RatedLena, biolog și fost soldat, se alătură unei misiuni pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu soțul ei în zona X – un fenomen misterios. Odată ajunsă în interior, ea descoperă o altă lume, cu diverse creaturi, care pe cât de frumoasă ar părea, pe atât de periculoasă e pentru că îi amenință viața.

4. Psycho (1960)

Rebello's commentary is available on the 2010 Blu-ray and subsequent DVD  releases. Description from filmschoolrejects.com.… | Hitchcock film, Janet  leigh, HitchcockPsycho este unul dintre cele mai clasice thrillere psihologice pe care merită să le urmărești. Este o adaptare după romanul cu același nume, scris de Robert Bloch. Marion Crane decide că e momentul să își schimbe viața. Ea și iubitul ei, Sam, nu se pot căsători pentru că o mare parte din câștigurile lui se duc pentru pensia alimentară. Marion pleacă într-o zi din oraș, cu banii de la firma unde lucrează, și se îndreaptă către magazinul lui Sam din California. După o călătorie lungă, dar și o furtună, decide să se cazeze la un motel aflat într-o zonă pustie.

5. Apostle (2018)

Apostle (2018) directed by Gareth Evans • Reviews, film + cast • LetterboxdAcțiunea filmului Apostle se întâmplă în 1905. Thomas Richardson călătorește pe o insulă îndepărtată și misterioasă pentru a-și salva sora care a fost răpită de un cult religios și care cere o răscumpărare pentru întoarcerea ei în siguranță. Cu cât petrece mai mult timp pe insulă, cu atât Thomas află și mai multe secrete nebănuite.

6. The Others (2001)

The Ace Black Movie Blog: Movie Review: The Others (2001)Nicole Kidman o interpretează pe Grace, o mamă care are doi copii și decide să se retragă alături de ei într-un conac din Jersey, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, moment în care își așteaptă și soțul să se întoarcă de la luptă. Copiii suferă de o boală prin care nu pot fi atinși de lumina soarelui pentru că altfel pot fi răniți. Grace este convinsă că în conacul în care locuiesc există fantome.

7. The Cabin in the Woods (2012)

Review: The Cabin in the Woods (2012) — 3 Brothers FilmPelicula spune povestea a cinci adolescenți care pleacă într-un weekend la o cabană îndepărtată din pădure. Ei descoperă că sunt destul de izolați și fără prea multe mijloace de comunicare. La un moment dat își dau seama că nu sunt tocmai singuri și că acea cabană este controlată de forțe misterioase, așa că ei trebuie să descopere adevărul din spatele cabanei din pădure.

8. The Exorcist (1973)

The Exorcist' (1973) Revisited Masterpiece - Flick Minute Flick MinuteFilmul The Exorcist este unul dintre cele mai cunoscute thrillere. Atunci când o fetiță de 12 ani este posedată de entități misterioase, mama ei, care deja observase schimbări în comportamentul fiicei sale, cere ajutorul a doi preoți pentru a o salva. 

9. A Quiet Place (2018)

A Quiet Place (2018). A family is forced to live in silence… | by Simon  Cocks | Frame Rated | MediumEmily Blunt este protagonista filmului A Quiet Place. Ea interpretează rolul unei soții și mame, a cărei familie este terorizată de ființe supranaturale care ucid la cel mai mic zgomot pe care îl aud. Pe lângă asta, ea mai are și doi copii de care trebuie să aibă grijă și să îi protejeze.

10. Bird Box (2018)

Bird Box | Netflix Official SiteBird Box s-a bucurat de un mare succes atunci când s-a lansat în 2018, pe Netflix. Pelicula surprinde modul în care o entitate misterioasă îi determină pe oameni să ucidă la întâmplare. Sandra Bullock, care o interpretează pe Malorie, încearcă să își salveze cei doi copii de această lume și forța nebănuită, așa că ea decide să își acopere ochii pentru a-și proteja familia.

source:Elle.ro
0