10 filme care trebuie privite în perioada sărbătorilor de iarnă

Publicat: 27 decembrie 2022

Filmele de Crăciun pot fi o modalitate distractivă de a sărbători sărbătoarea şi de a te bucura de spiritul sărbătorilor alături de cei dragi. Acestea pot oferi o sursă de inspiraţie şi de încurajare şi pot ajuta la crearea unei atmosfere festive în timpul sărbătorilor. Din acest motiv, afisha.md îți recomandă 10 filme pe care să le privești în această perioadă.

"A Christmas Carol" - o adaptare a povestirii lui Charles Dickens despre Ebenezer Scrooge, un om zgârcit și neînțeles care își schimbă atitudinea după ce este vizitat de trei fantome în noaptea de Crăciun.

"It's a Wonderful Life" - o poveste despre George Bailey, un bărbat care își dorește să nu fi fost niciodată născut, dar care îşi schimbă părerea după ce întâlnește un înger care îi arată cum ar fi fost viața dacă el nu ar fi existat.

"Miracle on 34th Street" - o poveste despre un bătrân care susține că este Moș Crăciun adevărat și care încearcă să convingă oamenii din New York că este real.

Watch Miracle on 34th Street | Full movie | Disney+

"A Charlie Brown Christmas" - o animație de Crăciun bazată pe benzi desenatele lui Charles M. Schulz cu personajul Charlie Brown.

"Home Alone" - o comedie despre un băiat de 8 ani care rămâne acasă în timp ce familia sa pleacă într-o călătorie de Crăciun şi trebuie să se apere de doi hoţi care încearcă să intre în casa lui.

"Elf" - o comedie despre un bărbat crescut de elfi care pleacă în căutarea părinților lui umani de Crăciun.

"The Grinch" - o animație bazată pe povestea lui Dr. Seuss despre un grinch care încearcă să fure Crăciunul din orașul Whoville, dar care își schimbă atitudinea după ce întâlnește o fetiță care crede în magia sărbătorilor.

How the Grinch Stole Christmas (2000) - IMDb

"Love Actually" - o comedie romantică despre diverse perechi de oameni care învață să își exprime sentimentele în apropierea Crăciunului.

"The Santa Clause" - o comedie despre un tată care trebuie să ia locul lui Moș Crăciun după ce acesta cade de pe acoperișul casei sale în noaptea de Crăciun.Watch The Santa Clause | Full movie | Disney+

"White Christmas" - o poveste de dragoste și cântece de Crăciun cu Bing Crosby

source:Afisha.md
0