11 cele mai amuzante filme care trebuie privite

Pentru serile în care tot ce ai nevoie sunt prietenele și un film bun îți sugerăm o listă de filme amuzante care să vă scoata din stresul cotidian.

Noi ți-am pregătit lista de filme, iar tot ce trebuie să faci este să îți aduni prietenele și să aveți o seară distractivă împreună. Nu uitați de popcorn și alte gustări delicioase!

Bridesmaids

Nu ai cum să ratezi acest film despre cele mai bune prietene aflate în rolul de domnișoare de onoare. Urmărește-le în timp ce își conduc prietena, într-o plimbare plină de peripeții, pe drumul către altar.

Legally Blonde

Urmărește-o pe Elle Woods, care trece printr-o despărțire nedorită, pentru care ar face orice, chiar și Dreptul la Harvard, pentru a-și recăpăta marea iubire. Dacă îți place, există și partea a doua, iar recent s-a discutat și despre o a treia continuare pe care ne-am dori să o vedem.

Miss Congeniality

Ai zice ca e cale lungă de la un agent FBI la un super model, dar nu și când vine vorba despre Sandra Bullock în rol principal. O comedie care urmărește transformarea unei femei lipsite de interes pentru modă și frumusețe într-o divă care întoarce privirea oricărui bărbat și asta doar pentru o situație limită.

Mean Girls

Atunci când vorbim despre liceeni, lucrurile capătă brusc o nuanță dificilă. Și atunci când vorbim despre colega nou venită din Africa, cu siguranță nu o facem cu prea mare interes…până devine una dintre cele mai populare fete din liceu, care face greșeala să se îndrăgostească de cine nu trebuie. Ups!

There’s Something About Mary

Să îți reîntâlnești dragostea din liceu este cel mai improbabil lucru care ți se poate întampla, dar nu și pentru Ted. Să nu uitam de vechea întalnirea care a fost un dezastru total. Oare de aceasta dată are șanse mai mari să o cucerească pe fata visurilor sale?

Ocean’s Eight

Categoric unul dintre preferatele noastre. Planul pentru o spargere dificilă, foarte bine pus la cale cu unele dintre cele mai faimose actrițe în roluri principal: Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Rhianna. Tot ce pot să sugerez este să nu te pui cu ele!

The Devil Wears Prada

Dacă ți-ai imaginat cum este să lucrezi pentru una dintre cele mai faimoase persoane din lumea modei, iată răspunsul. Destinul unei fete simple, total imprevizibil este prezentat de Anne Hathaway, în rol principal.

Sex and the City

O serie de filme care urcă în topul preferințelor noastre. Fie că vorbim despre întregul serial sau despre cele două filme, pregătește-te să râzi, să plângi și să retrăiești momente din relațiile pe care le-ai avut, totul prin experiențele celor patru personaje, Carrie, Samantha, Charlotte și Miranda.

Death Becomes Her

Atunci când o femeie află de existența unui tratament pentru a trăi pentru totodeauna, nu putem să nu ne gandim la Meryl Streep, care găsește printr-o poțiune magică o modalitate de a-și depăși rivalul de multă vreme. Sună promițător, nu?

How to Marry a Millionaire

Cred ca v-ați făcut o idee despre subiectul filmului încă din titlu. Ei bine, ca o scurtă descriere suplimentară, acest film prezintă trei femei ce își propun să găsească milionari eligibili pentru a se căsători. Aventurile lor te vor amuza cu siguranță!

Moonstruck

Se spune că nu ne alegem persoana de care ne îndrăgostim… dar ce te faci când acea persoana este chiar fratele soțului tău?! Acest film ne dezvăluie o situație neobișnuită dintre personajele interpretate de celebrii Cher si Nicolas Cage.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Elle.ro
0