15 cupluri celebre care au lucrat împreună chiar și după ce s-au despărțit

Să rămâi în relații bune cu fostul iubit deja sună ca un scenariu… nu prea convenabil. Deși e de bun simț ca amândoi să tratați despărțirea într-un mod matur, tot nu te vezi ieșind la un suc cu respectivul pe viitor.

Actorii însă nu au parte de acest tratament – multe cupluri au prins viață în timpul filmărilor doar pentru ca mai târziu să scriem despre despărțirile lor; filmul merge mai departe, totuși, iar în fața camerelor iubirea trebuie să rămână aceeași. Iată 15 cupluri care au fost nevoite să continue să lucreze împreună chiar și după ce s-au despărțit:

Lili Reinhart și Cole Sprouse, Riverdale

Lili Reinhart & Cole Sprouse On Riverdale After Split: How They'll Act –  Hollywood LifeCuplul din serialul Riverdale a luat naștere chiar pe platourile de filmare și a rezistat aproape 3 ani – înainte ca cei doi să se despartă în iulie 2019. Două luni mai târziu, Lili și Cole s-au reîntâlnit pentru al patrulea sezon al serialului – spre deosebire de Betty și Jughead, relația lor nu a durat. De curând, Cole Sprouse a mărturisit într-o postare pe Instagram că totul a fost o „experiență incredibilă” și că nu îi dorește fostei sale iubite „decât iubire și fericire maximă în drumul ei”. Sweet.

Joey King și Jacob Elordi, The Kissing Booth 2

Joey King on Making 'The Kissing Booth 2' With Ex Jacob ElordiJoey King și Jacob Elordi s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru The Kissing Booth și au decis să rămână împreună. Lucrurile s-au schimbat totuși și, până să înceapă filmările pentru continuarea peliculei precedente, cei doi erau deja despărțiți. Mai mult, Elordi se întâlnea deja cu colega lui de platou din Euphoria, Zendaya, în timp ce King era într-o relație cu producătorul Steven Piet. Joey King a explicat într-un interviu pentru Cosmopolitan că nu le-a fost ușor să revină în fața camerelor, însă a fost bucuroasă să își joace rolul din nou.

Robert Pattinson și Kristen Stewart, Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 2

Photo: Bella Swan (Kristen Stewart), Renesmee (Mackenzie Foy) şi Edward  Cullen (Robert Pattinson) - Breaking Dawn 3.jpgActorii care au dat viață personajelor principale din Twilight au rămas mult timp împreună – totul a luat o întorsătură neașteptată în momentul în care Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson cu Rupert Sanders, regizorul filmului în care juca, Snow White and the Huntsman. Actorul a fost distrus și dezamăgit de fapta acesteia și la scurt timp a venit și știrea că cei doi s-au despărțit. Chiar dacă Stewart și Pattinson s-au reunit pentru a promova ultima parte a filmului Twilight, totul s-a terminat în 2013.

Jennifer Lawrence și Nicholas Hoult, X-Men: Apocalypse / Dark Phoenix

Nicholas Hoult on His and Jennifer Lawrence's Relationship After Their  BreakupÎn 2010, Jennifer Lawrence și Nicholas Hoult au început o relație pe când filmau seria X-Men și au rămas împreună timp de 4 ani. Cam cât au ținut și filmările. „Viața mea consta în această persoană și în aceste filme și ne-am despărțit cam în același timp în care am terminat de filmat și peliculele”, mărturisea Lawrence într-un interviu cu Diane Sawyer. „La 24 de ani mă tot întrebam cine sunt fără aceste filme, cine sunt fără acest bărbat”. De atunci, cuplul a mai avut de filmat împreună încă alte două filme, ceea ce cu siguranță nu a fost prea ușor.

Blake Lively și Penn Badgley, Gossip Girl

Blake Lively and Penn Badgley didn't tell the “Gossip Girl” cast about  their breakup for MONTHSSpre deosebire de Serena și Dan din Gossip Girl, Blake Lively și Penn Badgley nu au ajuns să se căsătorească. Relația lor a escaladat destul de repede și s-a stins după 3 ani – chiar și așa, ei au continuat să filmeze împreună încă doi ani și au rămas în relații bune, tratând totul extrem de profesional.

Nina Dobrev și Ian Somerhalder, The Vampire Diaries

De ce s-au despărțit de fapt Nina Dobrev și Ian Somerhalder | Cool Stuff |  Kiss FMElenei Gilbert îi era foarte greu să aleagă între Stefan și Damon Salvatore în The Vampire Diaries, însă inima actriței Nina Dobrev i-a aparținut mereu lui Ian Somerhalder. Perechea a devenit din ce în ce mai populară atât în fața cât și în spatele camerelor, însă totul s-a terminat în 2013. Cei doi au mai lucrat împreună încă doi ani, înainte ca Nina să părăsească serialul. Momentan, soția lui Somerhalder, Nikki Reed, și fosta iubită a acestuia se înțeleg destul de bine.

Cameron Diaz și Justin Timberlake, Bad Teacher

Justin Timberlake's Blunt Comments About Marrying Cameron Diaz Have  ResurfacedDeși s-au despărțit după 4 ani de relație, Cameron Diaz și Justin Timberlake au rămas prieteni și nu s-au ferit chiar să joace într-un film împreună, și anume comedia din 2011, Bad Teacher. „Nu era nimeni altcineva care să se potrivească mai bine în rol”, a glumit chiar actrița într-un interviu cu Us Weekly. Amândoi sunt căsătoriți în acest moment – Diaz are o fetiță, iar Timberlake doi băieți.

Amanda Seyfried și Dominic Cooper, Mamma Mia! Here We Go Again

Amanda Seyfried și Dominic Cooper s-au cunoscut în 2008, pe platourile de filmare ale Mamma Mia, și s-au iubit timp de 3 ani până la despărțirea din 2011. Cei doi au trebuit să joace împreună din nou în continuarea filmului, șase ani mai târziu – între timp Amanda se căsătorise iar Dominic a mai avut relații cu alte două actrițe. Seyfried chiar mărturisea într-un interviu pentru The Mirror că soțul ei nu a fost prea încântat de vestea noului film, dar ea știa că nu mai are de ce să se teamă că ar putea ajunge din nou cu Dominic Cooper.

Vanessa Hudgens și Josh Hutcherson, Journey 2: The Mysterious Island

Vanessa Hudgens and Josh Hutcherson, Journey 2: The Mysterious Island | 28  Real Couples Who Played Couples on Screen | POPSUGAR Entertainment Photo 28Relația Vanessei Hudgens cu Josh Hutcherson a fost destul de scurtă, dar suficientă pentru a da lucrurilor un aer ciudat, mai ales în timpul unui tur de presă pentru promovarea filmului. Întrebați pentru cât timp au fost împreună, Josh a fost primul care să răspundă cu „Nu suntem. Am fost… dar ea mi-a frânt inima… nu, glumesc, asta a fost acum ceva timp, nu, suntem doar prieteni buni acum”.

Katie Holmes și Joshua Jackson, Dawson’s Creek

Katie Holmes, Joshua Jackson Getting Back Together After “Dawson's Creek”  Reunion? - GossipCop.comRelația dintre Katie Holmes și Joshua Jackson pur și simplu nu a fost la fel de puternică precum cea din serial. Chiar dacă cei doi au încercat să țină despărțirea cât mai non-dramatică de dragul serialului, până în 2009. În 1998, Holmes mărturisea într-un interviu cum Joshua Jackson ar fi fost chiar prima ei iubire – ouch!

Gwyneth Paltrow și Ben Affleck, Bounce

Gwyneth Paltrow Says Dating Ben Affleck Helped Heal “Certain Stuff” From  Her Childhood | W Magazine | Women's Fashion & Celebrity NewsActorii s-au întâlnit prima dată în 1999 pe platourile de filmare ale peliculei Shakespeare in Love și de atunci au continuat să aibă o relație destul de instabilă. S-au împăcat pentru filmul Bounce, dar s-au despărțit imediat după lansarea acestuia. Mai târziu, Paltrow spunea în interviuri că Ben este un tip destul de complicat, însă relația cu el s-a dovedit a fi o experiență importantă pentru ea.

Gwen Stefani și Tony Kanal, No Doubt

Gwen Stefani Reflects on Breakup with No Doubt's Tony KanalCu siguranță despărțirea dintre cei doi membri ai trupei No Doubt a produs o mulțime de hituri. Gwen Stefani și Tony Kanal au avut o relație de 7 ani, iar sfârșitul ei le-a adus amândurora un val de creativitate care, cel puțin pentru Gwen, a fost echivalent cu o relansare în carieră. Totuși, procesul a fost destul de dureros având în vedere că despărțirea a avut loc în mijlocul unui turneu și amândoi au fost nevoiți să răspundă întrebărilor presei „din oră în oră”, după cum afirmă Kanal.

Jennifer Lopez și Marc Anthony, Q’Viva! The Chosen

Jennifer Lopez and Marc Anthony's 'Q'Viva!: The Chosen' Is Still 'On'Cei doi cântăreți păreau perechea perfectă și chiar au rezistat împreună timp de o decadă, până când s-au despărțit în 2011. În 2012, Jennifer Lopez și Marc Anthony au lucrat împreună la concursul lor de talente Q’Viva! The Chosen, iar 4 ani mai târziu au și înregistrat un întreg album împreună. Deși totul pare în regulă, inclusiv în relația cu cei doi copii ai lor, Marc și Jennifer nu au mai redevenit un cuplu.

Jessica Szohr și Ed Westwick, Gossip Girl

Ed Westwick ex Jessica Szohr: I can't imagine him raping women | Page SixE foarte posibil ca Jessica Szohr și Ed Westwick să nu fi fost neapărat cuplul preferat al fanilor (mai mult pentru faptul că personajul Jessicăi era opusul lui Blair, iubita personajului lui Ed din serial), și poate de aceea nici nu a funcționat în ciuda eforturilor amândurora de a rezista împreună. „Pur și simplu s-a întâmplat”, le povestea Szohr celor de la Teen Vogue în 2009. „Ne distram împreună și ne-am gândit să vedem unde ajungem cu asta”.

Crystal Reed și Daniel Sharman, Teen Wolf

Big Time Eye Candy — prettymysticfalls: Crystal Reed & Daniel Sharman...Actorii din serialul Teen Wolf, Crystal Reed și Daniel Sharman, au fost împreună timp de un an înainte să aibă o despărțire… destul de urâtă și ciudată. Iar asta pentru că imediat după ce s-au despărțit au fost nevoiți să continue să filmeze câteva scene romantice în serial. Într-un interviu pentru Us Weekly, Reed a povestit cum, la scurt timp după despărțire, a plecat singură la Paris: „Era rece, dar totuși încă foarte, foarte frumos”.

source:Elle.ro
0