A fost anunțat când va apărea sezonul 4 al serialului Casa de Papel

Sezonul 4 din Casa de Papel ar putea veni mai repede decât te așteptai și indiciile arată că-l vei putea urmări destul de curând pe Netflix.

Sezonul 3 din serial i-a lăsat pe cei mai mulți fani ai serialului cu sufletul la gură și nimeni nu știe ce se va întâmpla în continuare. Toate indiciile par să arate că vom avea destul de curând cum va continua povestea pentru personajele cu nume de orașe și cei care încearcă să îi oprească.

Nu există încă informații oficiale despre o dată exactă de lansare a sezonului 4. Totuși, Rodrigo de la Serna, actorul care interpretează rolul lui Palermo, a anunțat că filmările pentru noul sezon din Casa de Papel s-au terminat. De asemenea, acesta a confirmat că sezonul 4 din Casa de Papel va apărea în ianuarie 2020, menționează playtech.ro.

SmartWorld, un blog italian, citează surse din Spania și menționează că sezonul 4 va apărea pe 18 ianuarie 2020. Totuși, informația nu este confirmată de surse oficiale.

Álex Pina, creatorul serialului a spus că povestea hoților încă nu s-a terminat. „Sunt un grup de oameni care mai au multe de spus. Ne-a luat destul de mult să ne hotărâm”, a spus acesta în cadrul unei conferințe de presă din iunie. „Succesul seriei în întreaga lume a fost atât de nebun”, a mai adăugat el.

Pe de altă parte, câțiva dintre actorii principali ai serialului au sugerat că sezonul 4 din Casa de Papel va fi și ultimul. De obicei Netflix nu confirmă datele de lansare pentru titlurile de pe platformă decât foarte aproape de momentul în care acestea trebuie să apară.

Sezonul întâi a fost produs inițial pentru canalul Spaniol Antena 3, în mai 2017. În octombrie 2017, sezonul doi deja apărea pe platforma de streaming Netflix. Apoi, a durat aproape doi ani pentru ca seznul trei să revină pe Netflix, în iulie 2019.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:playtech.ro
0