A fost anunțată data când va apărea noul sezon Casa de Papel

Pe pagina oficială de Facebook a serialului Netflix „La Casa de Papel“ au fost publicate data la care va începe noul sezon al producţiei şi un teaser care îi prezintă pe actori.

Sezonul patru al serialului „Fabrica de bani/La Casa de Papel“ va fi lansat pe 3 aprilie 2020, transmite adevărul.ro.

Anunţul a fost făcut pe contul oficial de Facebook al producţiei Netflix, unde a fost publicat şi un teaser în care sunt prezentaţi actorii. În aceeaşi postare, reprezentanţii platformei de streaming au scris mesajul: „Nici măcar profesorul nu se aşteaptă la un asemenea haos“.      

Sezonul trei din acest serial a fost considerat de departe cel mai bun de până acum. Finalul a fost unul incandescent şi a lăsat multe semne de întrebare pe buzele fanilor: Ce va face El Profesor care crede că şi-a pierdut iubirea vieţii sale? Ce se va întâmpla cu Nairobi? Vor reuşi Tokio şi Rio să treacă peste problemele care i-au obligat să se despartă? Vor putea „jefuitorii Dali“ să scape şi din al doilea atac?   

Regizorul „La Casa de Papel“ a vorbit despre al patrulea sezon 

Când a fost întrebat despre ceea ce se va întâmpla în cel de-al patrulea sezon, Alex Pina a explicat că „acest sezon va surprinde pe foarte multă lume“: „Spaniola, iberica, latinitatea trebuie revendicate. Cred că marele pariu al serialului nostru se leagă de faptul că este cel mai mare succes al unui serial non-englez. Dimensiunea sa este mondială în acest moment şi suntem foarte fericiţi. Lucrăm cu toţii la jaful perfect, suntem cu toţii parte din serial, visăm şi noaptea ceea ce credem că ar trebui să punem pe hârtie ziua. Dar dincolo de toate aceste detalii, ceea ce dă valoare serialului este partea intimă, emoţională, realistă. Sunt câteva dintre părţile care formează ADN-ul serialului «La Casa de Papel»“.    

Pina a refuzat să ofere prea multe detalii şi nu a confirmat nici că în cel de-al patrulea sezon va mai exista şi un alt jaf, odată ce acesta se va fi încheiat, potrivit catmobile.ro.    

Producţia spaniolă este creată de Álex Pina şi îi are în distribuţie pe Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte şi Miguel Herrán.   

Serialul care a debutat în 2017 are în centru un grup de hoţi care dau lovitura perfectă din istodia Spaniei şi fură 2,4 miliarde de euro.   

Netflix este liderul global al reţelelor de televiziune prin internet, cu 139 de milioane de abonaţi din peste 190 de ţări. Platforma oferă seriale, documentare şi lungmetraje într-o varietate de genuri şi limbi. Abonaţii au acces nelimitat la conţinut, oricând şi oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Adevarul.ro
0