A fost lansat primul teaser pentru filmul Mank

Hollywood-ul anilor 1930 este privit prin ochii scenaristului alcoolic și cinic Herman J. Mankiewicz, care se luptă să termine scenariul filmului Citizen Kane.

Regizorul David Fincher se întoarce în atenție cu noul său film Mank, ce plonjează în istoria unui nume celebru în lumea filmului: este vorba de povestea scenaristului Herman J. Mankiewicz, în timpul uneia dintre cele mai critice perioade din viața lui, atunci când se afla într-o cursă pentru a termina scenariul filmului Citizen Kane.

În primele imagini din film, îl vedem pe Gary Oldman în rolul titular, scrie cinemagia.ro. Alături de el apare o distribuție cu nume celebre printre care Amanda Seyfried, Lily Collins, Arliss Howard, Tom Pelphrey, Sam Troughton, Ferdinand Kingsley, Tuppence Middleton, Tom Burke, și Charles Dance.

Iată teaser-ul în alb-negru:

Hollywood-ul anilor 1930 este privit prin ochii scenaristului alcoolic și cinic Herman J. Mankiewicz, care se luptă să termine scenariul filmului Citizen Kane pentru Orson Welles. Tom Burke îl va juca pe Orson Welles.

Mank va avea o lansare mixtă, în unele cinematografe și pe platforma de streaming Netflix.

source:Cinemagia.ro
0