A fost lansat primul trailer pentru miniseria „Dracula“

BBC One şi Netflix au lansat primul trailer pentru miniseria „Dracula“, în care rolul contelui este jucat de actorul danez Claes Bang.

Noua adaptare a romanului semnat de Bram Stoker este realizată de creatorii serialului de succes „Sherlock“, Mark Gatiss şi Steven Moffat.    

„Dracula“ va avea trei părţi şi premiera este aşteptată în această iarnă pe BBC One, în Regatul Unit, şi pe Netflix, în afara Regatului Unit şi Irlanda, transmite adevărul.ro.

Trei episoade de lung-metraj vor aduce în atenţie universul lui Dracula, vampirul care a făcut răul să pară sexy. În Transilvania anului 1897, contele însetat de sânge îşi pregăteşte planul malefic împotriva Londrei Victoriene. 

Vorbind despre rolul său, actorul Claes Bang a declarat: „Sunt încântat să joc rolul lui Dracula, mai ales cu un scenariu aflat în mâinile creatorilor talentaţi Steven Moffat, Mark Gatiss şi echipei responsabile pentru «Sherlock». Sunt foarte încântat că pot intra în pielea acestui personaj iconic şi extrem de interesant. Da, este malefic, dar reprezintă mult mai mult de atât: este carismatic, inteligent şi sexy. Este un rol jucat de actori extraordinari de-a lungul timpului şi o provocare pentru mine, însă mă simt privilegiat să interpretez acest personaj incredibil“.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Adevarul.ro
0