Actorii din Once upon a time in Hollywood vs persoanele reale pe care le-au jucat

Așteptat cu sufletul la gură de fanii lui Tarantino, cel de-al nouălea film al acestuia s-a lansat pe marile ecrane din țara noastră.

Filmul "Once Upon A Time În Hollywood" se bucură, fără îndoială, de una dintre cele mai spectaculoase distribuții: Leonardo Dicaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell, James Marsden, Burt Reynolds, Tim Roth, Luke Perry și Timothy Olyphant sunt doar câțiva dintre actorii celebri care vor spune povestea crimelor Manson, care au marcat Hollywood-ul anilor '70. 

Pelicula redă o poveste reală, care a avut loc în Los Angeles în 1969, când perioada hippie era în plină glorie. Cele două personaje principale se luptă să reușească într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc. Iar unul dintre ele are o vecină foarte cunoscută: actrița și modelul Sharon Tate. 

Tate a fost ucisă, iar soțul ei, regizorul Roman Polanski, a crezut în mod eronat că maestrul în arte marțiale Bruce Lee ar fi putut fi ucigașul. De fapt, un cult hippie condus de un bărbat pe nume Charles Manson a fost responsabil de moartea sa și a altor infracțiuni. 

Pe lângă cei menționați deja, de-a lungul acțiunii apar o mulțime de persoane reale. Iată cum arată ele în compartie cu actorii care le-au readus la viață pe marele ecran. 

Actorii din "Once upon a time in Hollywood" vs persoanele reale pe care le-au jucat:

Margot Robbie — Sharon Tate 

Margot Robbie o joacă pe cea de-a doua soție a regizorului Roman Polanski, care a devenit mult mai celebră decât era abia după ce a fost ucisă de cultul hippie condus de Charles Manson.

Mike Moh — Bruce Lee 

Mike a dezvăluit că a fost puțin dezamăgit de felul în care a ales Tarantino să-l portretizeze pe maestrul artelor marțiale. 

Luke Perry — Wayne Maunder 

Luke Perry l-a jucat Wayne Maunder, un star TV al producțiilor western. A fost ultimul său rol înainte de a muri. 

Timothy Olyphant — James Stacy 

Timothy Olyphant l-a readus la viață pe James Stacy, proragonistului filmului western "Lancer". 

Damian Lewis — Steve Mcqueen 

Steve Mcqueen este unul din cei mai mari actori din Cetatea Filmului în perioada de aur a Hollywood-ului. 

Rafal Zawierucha — Roman Polanski 

Actorul polonez de 31 de ani a fost perfect pentru a-l întruchipa pe regizorul de aceeași naționalitate. 

Damon Herriman — Charles Manson 

Charles Manson e considerat unul dintre cei mai mari și periculoși criminali americani din istorie. Este interpretat de actorul australian Damon Herriman.

Dakota Fanning — Squeaky Fromme 

Lynette “Squeaky” Fromme a fost membră a cultului lui Manson și a plănuit asasinarea președintelui Gerald Rudolph Ford în 1975, când a fost condamnată la închisoare pe viață. 

Brad Pitt (Cliff Boothe) — Hal Needham 

Personajul Cliff Boothe nu a existat în realitate, însă el a fost inspirat de un cascador celebru la Hollywood, Hal Needham, care a apărut în 310 filme și 4,500 de episoade TV. 

Leonardo Dicaprio (Rick Dalton) — Ty Hardin 

Rick Dalton este, de asemenea, un personaj fictiv, dar fost inspirat de Ty Hardin, un actor de filme western celebru pentru rolul său din serialul "Bronco". 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:filmnow.ro
3