Actorul Peter Dinklage va juca rolul titular în remake-ul The Toxic Avenger

Chiar dacă era cunoscut dinainte de Game of Thrones, serialul HBO l-a transformat cu siguranţă într-un star mondial pe Peter Dinklage. 

Actorul are în prezent mai multe proiecte în dezvoltare, dar tocmai a semnat pentru rolul principal din remake-ul The Toxic Avenger, anunţă Variety. Remake-ul este regizat de Macon Blair, care a câştigat Marele premiu al juriului la festivalul de la Sundance în 2017 cu debutul său în lungmetraj, I Don’t Feel at Home in This World Anymore.

The Toxic Avenger se bazează pe producţia cu acelaşi nume din 1984, un film de categorie B trecut neobservat la premieră, dar transformat într-un film-cult în următorii ani. Personajul principal este Melvin, un tip desfigurat după ce este împins într-un container plin cu deşeuri toxice. După ce adoptă supranumele de Toxie, eroul va da piept cu autorităţile corupte în misiunea sa de a-şi salva fiul, prietenii şi întreaga comunitate.

The Toxic Avenger nu este singurul proiect în care Dinklage este implicat în acest moment. Actorul interpretează rolul titular din Cyrano, noua ecranizare după piesa Cyrano de Bergerac a lui Edmond Rostand. Regizor este britanicul Joe Wright (Pride & Prejudice, Atonement), iar rolurile Roxanne şi Christian sunt interpretate de Haley Bennett şi Kelvin Harrison Jr.. Actorul mai joacă un vânător de recompense în The Thicket, proiect aflat acum în pre-producţie, iar Mel Gibson îl doreşte şi în remake-ul The Wild Bunch, unde Dinklage va face echipă cu Michael Fassbender şi Jamie Foxx.

source:Cinemagia.ro
0