Adevărul despre costumul de gras purtat de Chris Hemsworth în Avengers: Endgame

Chris Hemsworth este considerat unul din cei mai în formă actori de la Hollywood, însă pentru "Avengers: Endgame", australianul de 35 de ani a renunțat la exercițiile fizice și a purtat ceea ce fanii au supranumit un "costum de gras".

La câteva luni de la premiera oficială a filmului "Avengers: Endgame", pe internet au apărut pozele din culise care surprind procesul de transformare prin care a trecut Hemsworth pentru a deveni "Fat Thor". 

Deși este unul din cei mai în formă actori de la Hollywood, australianul a fost nevoit să îmbrace zilnic un costum de silicon de 40 kg. Cu ajutorul unei echipe de efecte speciale, "proteza" era fixată pe trunchiul lui Chris și conectată la coapse false. 

În zona gâtului, machiorii aveau grijă ca trecerea dintre costum și piele să fie cât mai autentică, astfel încât kilogramele suplimentare ale lui Thor să pară adevărate. 

Într-un interviu acordat recent jurnaliștilor de la The Daily Telegraph, Chris Hemsworth a mărturisit că purtarea "costumului de gras" l-a făcut să se simtă ca o femeie însărcinată: "Costumul de silicon se prindea la spate cu un fermoar. Din când în când, mă trezeam că se apropiau oameni de mine și îmi puneau mâna pe burtă. În sfârșit am înțeles cum se simțea soția mea când era gravidă". 

"Am avut greutăți incluse în zona încheieturilor și gleznelor pentru a mă mișca mai greu. Chiar dacă a fost un proces greoi, mi-a plăcut mult să mă joc cu personajul și să îi ofer mai multă dimensiune", a încheiat Hemsworth.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
1