Alina Eremia și Mario Fresh au lansat o nouă piesă

Publicat: 26 ianuarie 2023

Compusă de Mario Fresh, Alina Eremia și Paul Iorga, piesa "Ai Fost" celebrează amintirile și momentele petrecute cu oamenii care nu mai sunt prezenți în viața noastră. 

Indiferent de motivul despărțirii și în ciuda durerii, Alina și Mario Fresh ne îndeamnă să apreciem ce am avut și să fim recunoscători pentru experiențele trăite. "Аі fоѕt șі сеrul înѕtеlаt, șі есlірѕă tоtаlă / Аі fоѕt dеșеrtul înѕеtаt, șі рlоаіа trорісаlă / Șі аltе сuvіntе n-аu rоѕt / Îțі multumеѕс сă рur șі ѕіmрlu аі fоѕt"

"Nu știu cât am căutat noi piesa asta, cât ne-a căutat ea pe noi. Am scris <> împreună cu Mario Fresh și Paul Iorga la finalul anului trecut și abia așteptăm să o share-uim cu voi", a scris Alina Eremia pe Facebook.

Alina Eremia este una din cele mai iubite și influente artiste din peisajul muzical românesc, cu sute de milioane de vizualizări și o armată întreagă de fani ce-i urmăresc fiecare mișcare. În anul 2021, artista a fost prezentă în Top 100 Media Forest România cu trei piese - "Noi", "Dependența Mea" și "Cerul Roșu". Două dintre aceste single-uri sunt incluse pe albumul "Déjà vu", care a câștigat premiul pentru "Best Album" în cadrul The Artist Awards 2021.

Anul trecut, artista a fost prezentă în foarte multe proiecte muzicale, printre care și One True Singer sau "În Zadar - Behind the music", cel mai recent documentar al artistei unde am putut vedea toate etapele prin care a trecut artista într-o tabără muzicală. De asemenea, 2022 a fost un an foarte bun din punct de vedere muzical, lansări precum "20:29" sau "Supertare" alături de Connect-R dominând topurile muzicale.

Mario Fresh a cucerit publicul cu piese precum "Brațe străine" (cu Andra), "Săracă inima mea", "Dacă pleci", "Ne mințim", "Solo" și "Chitara mea", o reinterpretare a single-ului "Să cântăm chitara mea", una dintre cele mai iubite melodii românești din toate timpurile. Au urmat "Adu-mi soarele", un cântec pentru toți cei care se simt pierduți când pleacă persoana iubită, "Bine de tot", un proiect colorat cu o energie incredibilă, "Deziubește-mă" (alături de MIRA), "Umbre" (feat. Connect-R) sau "Inimă stai" ( feat. Renvtø și Johny Romano).

source:Afisha.md
0