Ambiencé: cel mai lung film din istorie se va lansa în 2020

Ambiencé, pelicula realizată de către regizorului suedez Anders Weberg, va deveni cel mai lung film din istorie, cu o durată de vizionare de 720 de ore.

După ce a lucrat în domeniul artelor vizuale mai bine de peste două decenii, Anders Weberg intenționează să-și încheie cariera în 2020, prin realizarea acestui film care va rula continuu timp de 30 de zile. Producția Ambiencé va fi difuzată simultan pe toate continentele, doar pentru o singură dată, după care directorul suedez intenționează să distrugă toate copiile, astfel încât să nu mai poată fi reluat niciodată.

Din punct de vedere tehnic, regizorul este deja departe, deoarece anul trecut a dezvăluit că a filmat deja 400 de ore din Ambiencé, transmite zugo.md. Numai trailer-ul producției durează șapte ore. Însă despre ce este pelicula? Potrivit regizorului, pelicula este o călătorie suprarealistă prin spaţiu şi timp, un sumar abstract al vieţii lui Anders Weberg.

Interesant este că în Ambiencé joacă circa 100 de actori, cei mai mulți dintre ei oameni simpli care nu au mai cochetat până acum cu actoria. Regizorul spune că nu a făcut nici un dialog în cele peste 400 de ore pe care le-a făcut până acum și poate că nici nu va exista vreo replică în film. Acesta a menționat faptul că dialogul este folosit în filmele actuale pentru că sunt liniare, însă pentru a transmite un mesaj puternic, de cele mai multe ori, nu este nevoie ca un actor să citească un text de pe un prompter sau să învețe vreo replică scrisă de un scenarist obscur.

Până în prezent, cel mai lung film din istorie a fost realizat în 2011 și se numește Modern Times Forever. Acesta durează 240 de ore.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

Urmăriți mai jos trailer-ul producției cinematografice.

source:zugo.md
0