Dune: Part Two a dezvăluit primul trailer oficial

Publicat: 5 mai 2023

Povestea SF "Dune" se bucură de o continuare mult așteptată de fani, ce beneficiază de un trailer oficial. Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 3 noiembrie. 

Timothée Chalamet și Zendaya își vor relua rolurile ca Paul Atreides și Chani din primul film "Dune", regizat de Denis Villeneuve. Atunci, Atreides s-a aventurat în Arrakis, cea mai periculoasă și mai nisipoasă planetă din univers, pentru a asigura viitorul familiei și omenirii, pe măsură ce forțele malefice s-au angajat într-un conflict dramatic. Pelicula, bazată pe romanul lui Frank Herbert, a fost nominalizată la 10 premii Oscar și a câștigat șase.

Reluând de unde s-a oprit filmul din 2021, cea de-a doua parte se concentrează pe Paul Atreides în timp ce învață mai multe despre oamenii și creaturile din Arrakis, în special despre viermi. Protagonistul face echipă cu Chani pentru a se răzbuna pe cei care i-au distrus familia, jonglând cu dragostea și cu soarta universului. Trailerul îl arată pe Paul călare pe un vierme masiv de nisip în deșerturile din Arrakis, în timp ce Chani îl încurajează.

Mai mult, clipul prezintă noi personaje, printre care împăratul Padishah Shaddam Corrino IV (Christopher Walken), Prințesa Irulan (Florence Pugh), Feyd Rautha Harkonnen (Austin Butler). Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Léa Seydoux, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling și Javier Bardem completează distribuția "Dune: Part Two".

În ceea ce privește coloana sonoră, compozitorul Hans Zimmer se alătură din nou echipei. Munca sa a dat rezultate remarcabile în primul film, primind o nominalizare la Premiile Grammy în 2022 la categoria "Best Score Soundtrack for Visual Media".

source:Afisha.md
0