Asta este cea mai mare gafă din serialul „Emily in Paris”. Ai văzut-o?

Publicat: 15 ianuarie 2023

„Emily in Paris” a fost unul dintre marile pariuri Netflix pentru anul care tocmai ce s-a încheiat.

Serialul a avut milioane de fani în lumea întreagă, iar aventurile lui Emily Cooper i-au ținut pe toți cu sufletul la gură. În cel de-al treilea sezon, fanii au stat geană pe serial și au descoperit unele dintre cele mai mari gafe. De câte dintre ele te-ai prins și tu?

Fără doar și poate, „Emily in Paris” s-a numărat pe lista celor mai bune producții Netflix. Serialul se laudă cu cifre destul de bune pe platformă, însă sezonul trei pare că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor fanilor. Cu toții știm că Emily intră mereu în belele, dar tot ea le manageriază astfel încât să iasă bine.

Faptul că este într-o relație cu Alfie, dar visează la inima lui Gabriel complică și mai mult lucrurile. Iar pentru a nu da niciun fel de spoiler, spunem doar atât: sezonul trei este mai alambicat ca niciodată. Finalul te va lăsa mască, iar în online se vorbește despre faptul că sezonul 4 va apărea peste 2 ani.

„Emily in Paris”, gafa despre care vorbește toată lumea

„Emily in Paris” a fost unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix. Chiar dacă pare girlish, din moment ce poți trece de această barieră, totul devine mult mai interesant. Serialul este o sursă de inspirație pentru iubitoarele de fashion și nu numai. Cele care s-au uitat până acum la Emily Cooper, sigur au pus în coșul de cumpărături multe haine, dar și alte accesorii. Însă, cei care nu s-au uitat la serial pentru piesele vestimentare de brand, au observat alte detalii interesante.

În episodul trei, în momentul în care americanca îi comunică lui Madeline decizia ei de a rămâne în Paris, ochiul vigilent al fanilor a observat o gafă făcută de cei din producție. La un moment dat, când Emily se îndreaptă către fereastră, Turnul Eiffel este pe partea stângă. Apoi, după câteva secunde, Turnul s-a mutat pe partea dreaptă și, cireașa de pe tort, la cadru rămân ambele. Unul dintre fanii serialului a scris pe TikTok, evident, într-o notă ironică:

„Parisul este cel mai mare fan al lui Emily. O îndrăgesc atât de mult, încât au decis să mai facă un Turn Eiffel lângă cel existent, deja.”

source:Afisha.md
0