Avatar: The Way of Water depășește Top Gun: Maverick în box office-ul mondial

Publicat: 6 ianuarie 2023

Al doilea film al lui James Cameron din seria Avatar a câștigat deja peste 1,5 miliarde de dolari la nivel global, depășind aventura lui Tom Cruise pentru a deveni filmul cu cele mai mari încasări din 2022.

Avatar: Drumul apei, continuarea filmului Avatar, succesul mondial din 2009 al lui James Cameron, va depăși Top Gun: Maverick ca film cu cele mai mari încasări lansat în 2022.

Potrivit Deadline, încasările filmului înseamnă că acesta va depăși joi 1,5 miliarde de dolari la nivel global, trecând astfel de Top Gun: Maverick de 1,49 miliarde de dolari. Cu toate acestea, Top Gun - care a ieșit în luna mai - rămâne filmul cu cele mai mari încasări din 2022, întrucât totalul Avatar îl depășește abia în prima săptămână din 2023.

Cameron lucrează la Avatar: The Way of Water cel puțin din 2006, cu trei ani înainte de lansarea primului Avatar, când a anunțat că sunt planificate două continuări. Avatar 2 și 3 au fost programate inițial pentru lansare în 2014 și 2015, dar au fost amânate în mod repetat, deoarece Cameron s-a confruntat cu povești din ce în ce mai complexe și cu dezvoltarea tehnologiei. Filmările pentru Avatar 3 au fost finalizate, în timp ce producția pentru un al patrulea și al cincilea film este în curs de desfășurare.

Filmul poate fi privit acum la cinematograful Cineplex Mall în limbile rusă, română și engleză.
Programul filmelor și bilete online găsiți aici.

source:Afisha.md
0