Brad Pitt își va face propriile cascadorii în thrillerul Bullet Train

Brad Pitt va apărea într-un nou thriller  intitulat "Bullet Train", unde își va face propriile cascadorii.

Regizorul secund și cordoonatorul de cascadorii al filmului, Greg Rementer, a dezvăluit pentru "Vulture", că actorul, în vârstă de 57 de ani, a realizat 95 la sută din cascadoriile și secvențele de luptă prezente în viitoarea producţie: "Este un atlet înnăscut. Chiar s-a descurcat pe platou".

Însă Brad Pitt nu este singurul actor de pe platou care a dat dovadă de o condiție fizică excelentă, alături de el s-au evidențiat și alti colegi precum Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Hiroyuki Sonada sau Andrew Koji, care au realizat o mare parte din cascadorii.

"Nu m-am mai ocupat niciodată de atât de mulți actori de renume într-o singură producție, în care toți să exceleză la mișcarea fizică pe care o presupune antrenamentul nostru”, a spus Rementer.

"Bullet Train", regizat de David Leitch, se bazează pe romanul Maria Beetle de Kōtarō Isaka și are în centru cinci asasini aflați la bordul unui tren în mișcare, care realizează că misiunile lor au ceva în comun. Distribuția filmului este una de excepție, cu actori precum Sandra Bullock, Joey King, Lady Gaga, Aaron Taylor-Johnson, precum și cei menționați mai sus.

source:filmnow.ro
0