Care este cel mai vizionat film de pe Netflix, la început de an

Publicat: 15 ianuarie 2023

Anul 2023 nici nu a început bine, că producțiile de pe Netflix deja bifează cifre record. Platforma și-a propus să vină cu titluri wow anul acesta, iar până când ne vom bucura de noul sezon din „You”, se pare că sunt alte filme pe care trebuie să le trecem pe „to see list”.

La finalul anului trecut, Netflix a scos nu unul, ci mai mulți ași din mânecă. După lansarea serialului „Wednesday”, platforma a mai avut un titlu care a meritat toată așteptarea. Este vorba despre „Glass Onion:  A Knives Out Mystery”. Aceasta este a doua parte de la „Knives Out”, filmul lansat în urmă cu câțiva ani. Din distribuție fac parte Daniel Craig,  Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn. Acestora li se adaugă și Leslie Odom Jr., Jessica Henwick și Madelyn Cline, Kate Hudson și Dave Bautista. 

„Glass Onion:  A Knives Out Mystery” se menține în topul Netflix

„Glass Onion:  A Knives Out Mystery”, nu este doar cel mai vizionat film din ultima perioadă. Este și cel de-al treilea cel mai vizionat din toată istoria Netflix. Pe locul 1 se află „Red Notice” cu Ryan Reynolds, Gal Gadot și Dwayne Johnson. Pe locul doi găsim „Don’t Look Up” cu Leonardo DiCaprio.

În această parte, Blanc, interpretat de David Craig primește, „din greșeală”, o invitație la o petrecere într-o locație futuristă din Grecia. În cupola de sticlă de forma unei cepe se va produce o crimă, iar Blanc, detectivul, va încerca să afle cine este vinovatul. Evident, acțiunea este presărată cu intrigă, trădări și multe secrete din partea tuturor personajelor.

source:Afisha.md
0