Cele mai bune 20 de seriale ale deceniului, potrivit criticilor TV

Listele celor mai bune seriale ale anului au fost deja publicate de majoritatea publicațiilor de profil, însă cum este și finalul unui deceniu extrem de ofertant în producții TV (grație și noilor servicii de streaming apărute), o retrospectivă a acestuia din punctul de vedere al culturii pop este cât se poate de utilă.

Fanii serialelor au văzut, poate, mare parte din titlurile prezentante în lista de mai jos, astfel că o pot confrunta acum cu preferințele criticilor TV străini.

Cei de la worldofreel.com au propus unui număr de 100 de critici de la publicații de prestigiu precum Variety, Indiewire, The Hollywood Reporter, USA Today, Forbes, The New York Times sau Rolling Stone să specifice, dintr-o listă mai cuprinzătoare, cinci titluri, neclasificate, pe care le consideră cele mai bune ale decadei (indiferent că au început un pic înainte de 2010, sau se află abia la al doilea sau al treilea sezon). Din suma preferințelor acestora a fost alcătuită lista celor mai bune 20 de seriale dintre 2010 și 2019, scrie cinemagia.ro.

1. Breaking Bad (AMC)

2. Mad Men (AMC)
3. Fleabag (BBC)
4. The Leftovers (HBO)
5. Game of Thrones (HBO)
6. Twin Peaks: The Return (Showtime)
7. The Americans (FX)

8. Atlanta (FX)
9. BoJack Horseman (Netflix)
10. Veep (HBO)
11. Better Call Saul (AMC)
12. Justified (FX)
13. Parks and Recreation (NBC)
14. Hannibal (NBC)

15. The Good Wife (CBS)
16. Succession (HBO)
17. Enlightened (HBO)
18. American Crime Story (FX)

19. Rectify (SundanceTV)
20. The Good Place (NBC)

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
2