Daniel Radcliffe, declarații după aproape 20 de ani

La aproape 20 de ani de la lansarea celebrei francize Harry Potter, Daniel Radcliffe își aduce aminte cu drag de rolul care i-a adus faima de care se bucură și astăzi, spunând acea perioadă a fost magică.

Actorul, în vârstă de 31 de ani, a declarat într-un interviu pentru Entertainment Tonight, anumiți membri din distribuția filmelor au avut un impact pozitiv asupra sa, chiar și pe termen lung. Deși a legat prietenii cu o serie de colegi de pe platou, Daniel a amintit despre momentele petrecute alături de actorii Gary Oldman, care l-a interpretat pe Sirius Black, și David Thewlis, care l-a jucat pe Remus Lupin:

„Am amintiri foarte frumoase ale tuturor scenelor mele cu Gary Oldman și David Thewlis. Au fost unele dintre primele scene ale celui de-al treilea și al cincilea film în care am început să simt sunt un tânăr care tocmai realiza ce este actoria și erau oameni interesanți în jurul meu".

Despre o posibilă reuniune între actorii care au dat viață personajelor ce ne-au transportat într-o lume magică, Radcliffe a spus nu există planuri în acest moment. Primul film din franciză, "Harry Potter și Piatra Filozofală" a avut premiera pe 4 noiembrie, 2001, anul asta marcând 20 de ani de la lansare.

"Sunt în Republica Dominicană în momentul de față la filmări și apoi voi fi ocupat, lucrând cam pe bucăți până la sfârșitul anului. Deci, da, nu știu. Sunt sigur că va fi un fel de sărbătoare, dar nu știu dacă ne vom aduna împreună sau ceva. Îmi pare rău dacă este o dezamăgire pentru cineva." a spus Radcliffe.

Bazat pe îndrăgita serie de cărți de J.K. Rowling, seria de opt filme urmărește viața unui tânăr vrăjitor (Daniel Radcliffe) care navighează într-o lume a vrăjitoriei în mijlocul renașterii răului Lord Voldemort. Franciza de film a ajuns la 7,7 miliarde de dolari în întreaga lume la box-office din 2001 până în 2011, iar actorii din filme s-au bucurat de succes la nivel mondial.

source:filmnow.ro
0