Disney a decis să ofere acces spre vizionarea filmului Mulan

Lansarea peliculei Mulan a fost amânată deja de foarte multe ori. Cei de la Disney au decis în sfârșit care va fi destinul lung metrajului și, cel mai important, când îl vei putea vedea.

Dacă ești un fan al animațiilor transformate în filme de lung metraj de către Disney, probabil că știi că Mulan ar fi trebui să ajungă în cinematografe în urmă cu câteva luni. Din cauza pandemiei însă, lansarea a fost amânată de două ori și, acum, o a treia oară, scrie playtech.ro.

În contextul în care cinematografele sunt închise în mai multe colțuri ale lumii și vor rămâne așa pentru mult timp, cei de la Disney au decis să îți vândă accesul la Mulan, prin intermediul Disney+. Deși până acum Disney+ a fost un serviciu de streaming tradițional, foarte similar cu Netflix, acest va fi primul film pe care îl vei putea cumpăra prin intermediul platformei și nu vei avea acces la el implicit doar pentru că ești abonat.

Chiar dacă vei putea vedea Mulan prin Disney+, vei plăti 30 de dolari pentru acest privilegiu, cu mențiunea că îl vei putea revedea de câte ori vrei după aceea, cu condiția să rămâi abonat la Disney+.

În această manieră, Mulan se va lansa pe 4 septembrie, atât pe Disney+, cât și în cinematografele de pe mapamond care au fost deschise deja. Anunțul a fost făcut de CEO-ul Disney Bob Chapek în conferința pentru rezultatele financiare pe ultimul trimestru fiscal. În același context, oficialul a insistat pe faptul că lansarea Mulan contra cost prin Disney+ este o excepție, nu o regulă, dar, în același timp, va reprezenta o lecție importantă pentru gigant. Va fi interesant să vadă dacă cineva preferă să plătească acești bani pentru un film în confortul căminului.

Ca referință, Mulan este un film foarte scump. Producția sa a costat aproximativ 200 de milioane de dolari și ar fi trebuit să ajungă în cinematografe pe 21 martie. Startul pandemiei s-a reflectat în amânarea lansării până în iulie, după aceea în august, iar acum avem promisiunea că-l vom putea vedea la începutul lunii viitoare.

source:playtech.ro
0