După 32 de ani, cum arată în prezent, actorii din „Home Alone”

Publicat: 26 noiembrie 2022

Mai ții minte filmul „Home alone”? Ne-a făcut tuturor copilăria mai frumoasă. Aproape că nu poți să te gândești la Crăciun fără să te gândești automat la aventurile lui Kevin” Fie că avea de-a face cu hoți sau că se rătăcea singur prin imensul New York.

Vă vine să credeți sau nu, au trecut 32 de ani de când a apărut filmul „Home Alone”. A fost lansat în 1990 și multe s-au schimbat de atunci. Copiii de atunci sunt acum oameni în toată firea. Personajele care atunci erau în floarea vârstei, acum se laudă cu cifre onorabile în buletin. Așa arată actorii din ”Singur acasa”, la mai bine de un sfert de secol de la încheierea filmărilor:

„Home Alone” este filmul care l-a făcut celebru pe Macaulay Culkin. Puștiul de atunci s-a transformat, s-a maturizat. Chiar dacă a bifat roluri în producții de succes, tot Kevin va fi reprezentativ pentru el. Anul trecut, Macaulay a devenit tătic pentru prima dată. Iubita actorului, Brenda Song a adus pe lume un băiețel al cărui nume este Dakota Song Culkin. Proaspeții părinți au ales acest nume în memoria surorii lui Macaulay, Dakota care a murit în 2008.

source:Afisha.md
0