E oficial: Netflix face sezonul 2 al serialului „Wednesday“

Publicat: 10 ianuarie 2023

După succesul uriaș al primului sezon, era de așteptat ca serialul să aibă o continuare, iar fanii așteptau cu sufletul la gură anunțul oficial.

Încă din săptămâna lansării, serialul „Wednesday“ a făcut recorduri de vizionări și a devenit rapid numărul 1 la nivel global. Aventurile lui Wednesday (Jenna Ortega) și ale colegilor ei de la Academia Nevermore i-au captivat pe spectatorii din întreaga lume, iar serialul filmat în România a devenit un adevărat fenomen. Thing, mâna care o însoțește mereu pe Wednesday, l-a transformat pe actorul român Victor Dorobanțu într-un star internațional, iar scene din serial, precum dansul de la bal, au devenit virale.

Ceea ce fanii așteptau cu nerăbdare a fost confirmat de producătorii serialului, Miles Millar și Alfred Gough, pe paltforma Tudum Netflix. „Abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un nou sezon și să explorăm lumea ciudată și înfricoșătoare de la Nevermore“, au delcarat aceștia.

„Wednesday“: fenomen global

În clipul în care anunță sezonul 2, Wednesday spune: "În ultimele săptămâni am fost bântuită, bântuită din nou și imitată de milioane de ori pe internet. A fost tortură pură! Mulțumesc!“. Clipul promite pentru sezonul 2 „și mai multă nefericire“.

„A fost incredibil să facem un serial care a conectat milioane de oameni din întreaga lume. Suntem încântați să continuăm călătoria chinuitoare al lui Wednesday în sezonul 2“, au mai spus Millar și Gough. Producătorii nu au dezvăluit niciun detaliu despre data începerii filmărilor și țara în care vor avea loc.

Serialul a devenit rapid un fenomen. În prima săptămână de la lansare, producția filmată în România a avut cea mai bună lansare de pe platforma de streaming. Serialul a acumulat un total de 341,2 milioane de ore de vizionare la nivel mondial și a devenit, astfel, cel mai bun debut din istoria Netflix pentru un serial în engleză.

Celebra scenă a dansului lui Wednesday, de la balul Academiei Nevermore, a devenit virală și a fost reprodusă de mii de ori în rețelele sociale, atât de copii și adolescenți obișnuiți, cât și de vedete precum Lady Gaga, Kim Kardashian și Camila Cabello.

source:Afisha.md
0