Echipa serialului The Witcher își propune să îi ofere lui Henry Cavill „o ieşire din scenă eroică”

Publicat: 29 decembrie 2022

Henry Cavill va ieși din proiectul TV inspirat de cărțile lui Andrzej Sapkowski, iar Liam Hemsworth va prelua personajul pentru Sezonul 4

Actorul Henry Cavill a anunțat în luna octombrie că Sezonul 3 va fi ultimul în care joacă rolul lui Geralt din Rivia, iar Liam Hemsworth urmează să îl înlocuiască în serialul fantasy marca Netflix. Deși următorul sezon - sezonul 3 - nu a fost gândit ca un rămas-bun pentru Geralt din Rivia în versiunea Henry Cavill, echipa serialul face tot ceea ce poate pentru a-i oferi actorului o ieșire elogioasă din producția serialul, scrie The Hollywood Reporter.

Autoarea serialului Lauren Schmidt Hissrich declara pentru Entertainment Weekly într-un interviu publicat online miercuri că Sezonul 3, care va debuta în vara lui 2023, va oferi „cea mai vitejească plecare” posibilă pentru actor. Netflix anunța în octombrie că Henry Cavill va ieși din proiectul TV inspirat de cărțile lui Andrzej Sapkowski, iar Liam Hemsworth va prelua personajul pentru Sezonul 4.

„Henry a oferit atât de multe serialului încât ne dorim să îl onorăm așa cum trebuie”, declara showrunner-ul. Aceasta, în continuare, a lăudat-o pe Freya Allan, din rolul Ciri, prințesa din Cintra: „Rolul lui Geralt este de a renunța la neutralitate și de face tot ceea ce trebuie pentru a ajunge la Ciri. Și, pentru mine, este cea mai eroică ieșire posibilă, chiar dacă nu fusese anticipată ca atare. Geralt are în minte o nouă misiune atunci când va reveni în Sezonul 4. Este un Geralt puțin diferit față de ceea ce ne așteptam. Și 'puțin diferit' este un eufemism”.

Hissrich a adăugat că Sezonul 3 va cuprinde un număr de momente cheie din cartea lui Sapkowski Time of Contempt. „Evident, nu vom trata fiecare pagină, dar Time of Contempt ne-a dat atâtea episoade majore de acțiune, elemente ale acțiunii, momente definitorii pentru personaje, revelații ale unui mare rău”, a continuat ea. ”Au fost atât de multe lucruri interesante prin care am putut să ne ținem foarte, foarte aproape de cărți”.

Vestea plecării lui Cavill de la The Witcher a venit la aproape o săptămână după premiera în săli a producției Warner Bros. Black Adam, în care actorul reia, într-un cameo, rolul lui Superman. Cavill a confirmat luna aceasta că o revenire a lui Superman nu mai este în cărți, pe măsură ce șefii studiourilor DC James Gunn și Peter Safran au ales o altă traiectorie a personajului.

Atunci când au fost întrebați dacă există șanse pentru Cavill se reia un alt rol în serialul Witcher sau să apară în spatele scenelor, Hissrich declara pentru Entertainment Weekly: „Nici măcar nu ne-am gândit la asta acum”.

The Witcher: Blood Origin, un prequel de patru episoade, va fi lansat pe 25 decembrie pe Netflix.

source:Afisha.md
0