Ewan McGregor revine la Star Wars

Actorul Ewan McGregor se pregătește să ridice din nou sabia laser într-o producție destinată Disney+.

Extinderea universului Star Wars a început cu spin-off-ul Rogue One: A Star Wars Story și serialul The Mandalorian (ce va debuta pe Disney+ din 12 noiembrie), iar potrivit deadline.com încă un serial este în pregătire, pentru care McGregor își negociază acum apariția în rolul legendar al lui Obi-Wan Kenobi. Cum proiectul este în stadiu preliminar, nu se cunosc detalii legate de intrigă sau producție.

McGregor l-a interpretat pe Obi-Wan în trei dintre filmele Star Wars – trilogia prequel formată din The Phantom Menace (1999), Attack of the Clones (2002) și Revenge of the Sith (2005). A avut un cameo de voce și în Star Wars: The Force Awakens (2015), menționează cinemagia.ro.

În trilogia originală, rolul lui Obi-Wan - mentor al lui Luke Skywalker, cel care l-a învățat calea luptătorilor Jedi - a fost jucat de Alec Guinness. Plasate câțiva zeci de ani mai târziu, prequel-urile cu McGregor l-au prezentat pe Obi-Wan ca pe un învățător și prieten al lui Anakin Skywalker, tatăl lui Luke, care devine ulterior Darth Vader.

Studiourile Disney au avut în vedere și un film de sine stătător cu Obi-Wan Kenobi. Se pare însă că slaba evoluție la box office a lui Solo: A Star Wars Story i-a făcut să se răzgândească, iar noile aventuri ale personajului au ajuns să ofere conținut serviciului de streaming al companiei.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Cinemagia.ro
0