Frozen II a cucerit din nou publicul, la șase ani de la prima lansare

Magia aventurilor Annei și Elsei din Arendelle - susținută de momente muzicale reușite și bugetul consistent al Disney - a cucerit din nou publicul, la șase ani de la prima lansare a lui Frozen.

Continuarea a sărit mult peste titlurile concurente la box office și s-a transformat în animația cu cel mai bun debut global din toate timpurile, scrie cinemagia.ro.

Potrivit deadline.com, pelicula lansată în acest week-end în 37 de țări de țări a încasat 350,2 milioane de dolari. 127 milioane au venit din Statele Unite, însă o sumă aproape la fel de consistentă a fost strânsă de pe teritoriul asiatic (53 milioane din China, 31,5 milioane din Korea, 18,2 milioane din Japonia).

Cele 127 milioane de dolari obținute în SUA au făcut ca Frozen II să fie animația cu cele mai mari încasări din luna noiembrie. Pelicula a doborât și recordul pentru teritoriile din afara Statelor Unite, unde, cu cele 223,2 milioane de dolari strânse, a întrecut suma prin care se remarca, în 2009, animația Ice Age: Dawn of the Dinosaurs.

Vezi programul la cinema aici.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
0