Iată thrillerul care va testa deschiderea cinematografelor în SUA

Multe lucruri sunt incerte în ceea ce priveşte redeschiderea cinematografelor, până şi lansarea lui Tenet pe 17 iulie, de care noi am vorbit în mai multe rânduri. Dar premiera lui Unhinged, un thriller cu Russell Crowe în rolul principal, este certă.

Mai mult, thrillerul va testa apetitul publicului pentru întoarcerea în cinematografe în primul weekend din iulie, scrie cinemagia.ro.

Deadline scrie că, dacă Tenet este considerat startul sezonului de vară şi ceea ce întreaga industrie, de la producători, distribuitori şi exploatanţi (adică cinematografele) speră să fie renaşterea mersului la cinema în SUA şi în lume, o aşa-zisă "încălzire" va fi oferită de Unhinged. Thrillerul nu este doar un test pentru public, ci şi unul pentru cinematografe, pentru că le va ajuta să perfecţioneze aplicarea procedurilor de siguranţă obligatorii.

Receptarea lui Unhinged va fi cu bătaie lungă, pentru că le va confirma (sau infirma) distribuitorilor aşteptările privind comportamentul publicului. Comparat cu alte filme de acţiune de categorie B, precum Cold Pursuit, Mile 22 şi Den of Thieves, care au avut weekend-uri de debut între 11 şi 15 milioane de dolari şi totaluri americane între 32 şi 45 de milioane, Unhinged ar trebui să aibă încasări similare pentru ca distribuitorii să capete încredere în potenţialul pieţei. Abia după lansarea lui Unhinged şi studiul cifrelor sale analiştii vor putea face previziuni şi să ia decizii pe termen lung bazate pe realitate şi nu pe intuiţii, speranţe şi aşteptări optimiste.

În Unhinged, un Russell Crowe obez interpretează un şofer care începe să şicaneze în trafic o tânără mamă, după ce aceasta îl claxonează la un stop. Nu trece mult şi femeia îşi va da seama că a stârnit furia unui psihopat care nu se va da în lături de la nimic pentru a-i da o lecţie. 

source:Cinemagia.ro
0