Interpretul de muzică populară Ion Paladi s-a apucat de actorie

Interpretul de muzică populară Ion Paladi este, mai nou, şi actor. Acesta s-a filmat într-un film românesc, unde a jucat rolul unui doctor.

Este vorba despre serialul "Şase" care a fost lansat vara trecută. Filmul prezintă povestea a şase colegi de clasă care sunt răpiţi, dar cu ajutorul prieteniei reuşesc să treacă împreună peste toate obstacolele. Producătorul Vlad Baba consideră că Ion Paladi e cel mai potrivit pentru rolul doctorului pe nume Samuel, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"M-am gândit la un interpret de muzică extrem de îndrăgit atât în România, cât şi în Republica Moldova, cine ar putea fi altul decât Ionel Paladi. S-a descurcat foarte bine pentru că este o persoană foarte serioasă şi foarte dedicat în ceea ce face şi a primit rolul cu mult timp înainte şi s-a pregătit foarte bine", a spus producătorul filmului, Vlad Baba.

Ion Paladi spune că a fost o adevărată provocare pentru el să joace rolul doctorului Samuel.

"La început chiar mi-a fost un pic greu, pentru că a fost altceva pentru mine, mi-a dat rolul din timp să-l învăţ, de acasă şi chiar în timpul filmărilor eram cu foaia în mână, repetam. Eu am jucat în episodul 4,5,6,7 şi 8. Va urma şi sezonul doi din câte mi-a spus Vlad. Familia mea pe care o am în acest film, dacă în viaţa reală am un băieţel, în film am un băieţel şi o fată", a spus Ion Paladi.

În producție apar vedete celebre precum jurnalistul Dan Negru, artistul Lino Golden şi luptătorul Cătălin Moroșanu. Cele opt episoade ale primului sezon pot fi văzute pe Youtube, iar de curând este difuzat și pe micile ecrane din România. Producătorul peliculei spune că nu este exclus ca în cel de-al doilea sezon să mai vedem şi alte vedete din Republica Moldova.

"Cine ştie, ne pregătim pentru sezonul 2 şi de ce nu ne-am dori să intre cât mai multe vedete din Republica Moldova în proiectul nostru, îl avem şi pe Nicolae Pojoga, Niki este un tânăr actor foarte, foarte talentat şi m-am bucurat să-l primesc în proiect", a menţionat producătorul filmului, Vlad Baba.

Producătorii serialului românesc "Şase" au planuri mari pe viitor. Ei vor să difuzeze filmul lor și pe platformele internaţionale de streaming. Serialul este produs de Vlad Baba, regizat de Ciprian Iacob, iar scenariul este scris de basarabeanca Erica Moldovan.

source:publika.md
0