Kit Harington se alătură distribuției din The Eternals

Fostul Jon Snow se alătură unei distribuții cu greutate - Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, ce vor juca extratereștri în vârstă de 35.000 de ani.

Starul din Game of Thrones, Kit Harington, va deveni parte din Marvel Cinematic Universe, s-a anunțat sâmbătă la Convenția D23 Expo, ce are loc zilele acestea în Anaheim, California, scrie cinemagia.ro.

Șeful Marvel Studios, Kevin Feige, i-a propus să se alăture echipei The Eternals, ce cuprinde o distribuție cu greutate: Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Brian Tyree Henry, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff și Don Lee. Va fi interesant să îl vedem pe Kit Harrington reunindu-se pe ecran cu „fratele" său din Urzeala Tronurilor, Richard Madden, în The Eternals. Ultima dată l-am văzut pe Jon Snow, personajul lui Harington, mergând către ţinuturile sălbatice de la nord de Zid, după ce a ucis-o pe Daenerys, lucru de care fanii serialului au fost siderați. De fapt, majoritatea fanilor au fost de-a dreptul înfuriaţi de cum au preferat producătorii să încheie serialul.

Expoziţia D23 Expo, derulată în prezent în Anaheim, California, a fost sursa multor noutăți venite de la studiourile Disney, iar includerea lui Kit Harrington în MCU e una dintre cele mai îmbucurătoare. Feige a confirmat și prezența actriței Gemma Chan în rolul Sersi, un membru al The Eternals. Filmul se va lansa la cinema în noiembrie 2020.

În benzile desenate, the Eternals sunt un grup de extratereștri cu super-puteri, care au fost creați acum milioane de ani din AND-ul vechilor oameni. Deși seamănă cu oamenii obișnuiți, au abilități ieșite din comun, precum forță extremă, capacitatea de zbor, cea de teleportare, controlul minții, schimbarea formei și proiecție energetică. Deși în benzile desenate e vorba despre zeci de membri The Eternals, filmul se va concentra pe Sersi și Ikaris, scrie publicația Variety.

Lungmetrajul Black Widow este deja în producţie şi aşteptăm noutăţi de pe platou, iar alte proiecte viitoare ale Marvel sunt Thor: Love and Thunder, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Seriale Disney+ pe care Marvel le are în dezvoltare pentru platform de streaming sunt Hawkeye, WandaVision, Loki, The Falcon and the Winter Soldier şi What If?

Faza 5 a Marvel Cinematic Universe va cuprinde Fantastic Four, X-Men, plus următorul Blade cu Mahershala Ali.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Cinemagia.ro
0