Lansarea filmului John Wick 4 ar putea fi amânată

Cu toate că data lansării lui John Wick 4 a fost deja stabilită, orarul aglomerat de filmări al lui Keanu Reeves ar putea amâna producția.

Potrivit cinemablend.com, starul mai are în program filmările pentru noul Bill & Tedd (al treilea din serie după Bill & Ted's Excellent Adventure, din 1989, și Bill & Ted's Bogus Journey, din 1991), dar și Matrix 4.

Informația a fost confirmată de interpretul recepționerului de la hotelul Charon, actorul Lance Reddick. El a dezvăluit într-un interviu recent că scenariul pentru John Wick 4 nici nu a fost terminat, deși premiera ar urma să aibă loc în 18 luni.

„După ultimele mele informații, nu există încă scenariul terminat. Dar asta a fost acum o lună. Știu că se lucrează la el, însă o altă problemă este dată de disponibilitatea lui Keanu – el a semnat nu demult pentru Matrix 4; urmează să facă și Bill & Ted. Are, așadar, trei francize în lucru și nu este sigur acum dacă următorul film de care se va ocupa va fi Matrix sau John Wick”, a spus el.

Premiera lui John Wick 4 rămâne deocamdată neschimbată – 21 mai 2021, transmite cinemagia.ro.

Al treilea film al seriei, John Wick: Parabellum a fost un succes la box office, cu 321,6 milioane încasări internaționale la un buget de producție de 75 milioane de dolari.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
0