Marvel planifică un film Avengers vs. X-Men

Întâlnirea celor două echipe va fi pregătită de producțiile următoarelor două faze ale UCM.

Așa cum a procedat încă de la început, compania Marvel planifică în avans lista producțiilor sale incluse și derivate ale Universului Cinematografic Marvel, astfel că vestea unui film Avengers vs. X-Men, despre care a oferit noi asigurări site-ul wegotthiscovered (o bună sursă de informații în ce privește filmele ce urmează a fi lansate), bucură, dar nu ia prin surprindere fanii, mai ales după încheierea preluării Fox de către Disney, scrie cinemagia.ro.

Dacă în urmă cu câteva luni intersecția pe marele ecran a eroilor X-Men cu cei din echipa Răzbunătorilor era doar o ipoteză, acum lucrurile se conturează: „Din ce am înțeles, personajele X-Men trebuie să fie introduse mai întâi de studio în MCU; se dorește, de asemenea, formarea echipei Noilor Răzbunători (Black Panther, Spider-Man, Blade, Shang-Chi, Jane Foster’s Thor, Scarlet Witch, etc), înainte de a se ajunge la o intersectare totală de genul celei dorite pentru Avengers vs. X-Men. Ni s-a spus că vor exista unele interacțiuni de mai mică anvergură între unele personaje și că mai multe scene de după genericele finale vor pava drumul către așteptata întâlnire a celor două echipe”, a scris site-ul.

Se mai menționează și că numita peliculă ar avea ca sursă de inspirație benzile desenate House of M, în care Scarlet Witch (Wanda Maximoff) joacă un rol important. Filmul ar putea fi lansat chiar înainte de începerea celei de-a 6-a faze a UCM.

Dintre proiectele ce vor face parte din cea de-a cincea fază fac parte Blade, Black Panther 2, Captain Marvel 2, Guardians of the Galaxy Vol. 3, un film X-Men și un film Fantastic Four. Cea de-a patra fază a UCM se va întinde pe numai doi ani și va cuprinde (în afară de producțiile rezervate Disney+) filmele Black Widow, Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness și Thor: Love and Thunder.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Cinemagia.ro
0