Motivul pentru care Tom Hanks nu joacă roluri negative

Există un motiv întemeiat pentru care Tom Hanks este considerat "preferatul Americii". Rolurile din Toy Story, Saving Mr. Banks și Forrest Gump sunt doar câteva dintre cele pozitive pe care actorul de 63 de ani le-a făcut de-a lungul spectaculoasei sale cariere la Hollywood.


"Mi-am dat seama cu ceva timp în urmă că nu insuflu teamă nimănui. Cred că am un aer misterios, dar nu unul în sens malefic. Băieții răi necesită un aer malefic pe care eu nu cred că sunt în stare să-l transmit", a explicat Tom. 

Într-un interviu recent pe care l-a acordat New York Times, Tom Hanks a spus că nu poate interpreta un personaj negativ care se bucură efectiv de răul pe care-l face, transmite filmnow.ro.

Totuși, Tom a jucat de-a lungul carierei sale în câteva roluri negative: un asasin în "Road to Perdition", un răufăcător în "Cloud Atlas", de asemenea l-am văzut și în 2017, în "The Circle", alături de Emma Watson și John Boyega. 

Pe Tom Hanks îl veți putea vedea curând în "A Beautiful Day in the Neighborhood", unde îl portretizează pe Fred Rogers. Se spune că datorită interpretării sale, Tom are șanse mari să câștige Oscarul în 2020!

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:filmnow.ro
0