Netflix a lansat un videoclip de prezentare a personajului principal din The Witcher

Serialul The Witcher se lansează pe platforma de streaming Netflix pe 20 decembrie. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu romanele scriitorului polonez Andrzej Sapkowski sau cu jocurile video The Witcher, Netflix a lansat un videoclip de prezentare a personajului Geralt din Rivia, în care însuși Henry Cavill dezvăluie trăsăturile eroului pe care îl interpretează.

Aflăm din videoclip că Geralt arată ca un om, dar este - de fapt - un mutant, creat printr-un proces alchimic ce îl face capabil să bea poțiuni care îi măresc forța, îmbunătățesc refexele și simțurile. Un muritor de rând ar fi ucis de aceste poțiuni magice, odată ce le-ar înghiți, scrie cinemagia.ro.

Mai aflăm că Geralt este un vânător de monștri ce stăpânește și câteva elemente de magie. În clip îl vedem cum aruncă un monstru la câțiva zeci de metri distanță. Magia pe care o practică în acea secvență este numită „Aard” - o explozie dirijată a energiei telechinetice care zguduie adversarii, lăsându-i vulnerabili unui atac ulterior.

Geralt are un mod de acționare singuratic, fiind adesea distant și cinic în relația cu celelalte personaje. Unul dintre supranumele sale este acela de „Măcelarul din Blaviken” și e consecința unui eveniment din trecutul său, când a ucis o bandă de bandiți.

În acțiunile sale el se folosește de două săbii, dintre care una din argint folosită la uciderea monștrilor, precum și de diverse uleiuri, bombe artizanale, decocturi și poțiuni magice, precum și de alchimie. Clipul ne dă o idee și despre umorul sec al personajului, dar și despre principala lui trăsătură - în pofida vieții aspre pe care o duce, e capabi de iubire.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
0