Partea a doua a filmului Dune va fi lansată în luna octombrie a anului 2023

Publicat: 22 iunie 2022

Dune - filmul care a câștigat 6 Premii Oscar la precedenta ceremonie, va avea o continuare. A fost anunțat oficial că filmul va avea o nouă parte, lansarea căreia este programată pentru luna octombrie a anului 2023.

Dune: Partea a doua este programată pentru lansare pe 20 octombrie 2023. Spre deosebire de primul film, care a fost lansat pe HBO Max în aceeași zi în care a ajuns în cinematografele din SUA, este probabil ca continuarea să aibă o lansare exclusivă în cinematografe în SUA, mai degrabă decât o lansare pe platforma HBO Max.

Deși, din punct de vedere tehnic, încă așteptăm confirmarea oficială a distribuției, se pare că toată lumea va reveni, având în vedere răspunsurile lor la anunțul sequel.

Îl vom revedea pe Timothée Chalamet în rolul lui Paul Atreides, iar co-conducătorul său în cel de-al doilea film va fi Chani a lui Zendaya, despre care știam că va avea un rol mai important în partea a doua, după ce Paul a cunoscut-o în sfârșit pe Chani la sfârșitul primului film.

Vreau să cresc cu personajele pe care le interpretez și cu oamenii de la care pot învăța. Oricine a citit cărțile știe că mai sunt multe de explorat și de rezolvat”, a spus Zendaya pentru Deadline.

Printre celelalte reveniri se enumeră și Rebecca Ferguson în rolul Lady Jessica, Javier Bardem în rolul lui Stilgar, Stellan Skarsgård în rolul ticălosului baron Harkonnen și Dave Bautista în rolul nepotului baronului, Glossu Rabban.

La fel ca Zendaya, Bardem urmează să aibă un rol mai important în continuare, deoarece a dezvăluit lui Vanity Fair că rolul de continuare extins a făcut parte din prezentarea lui Villeneuve.

„El [Villeneuve] a spus: „Am un rol mic, dacă există așa ceva, în a doua parte rolul va fi mai mare și mi-ar plăcea să-l faci dacă vrei”. Și i-am spus: „Desigur, vreau. Nu-mi pasă dacă există un al doilea film sau nu”, și-a amintit el.

Cu toate acestea, nu vă așteptați să-l vedeți pe Oscar Isaac înapoi în rolul Ducele Leto Atreides, Jason Momoa în rolul Duncan Idaho sau Babs Olusanmokun în rolul lui Jamis, având în vedere că toți au fost uciși în timpul primului film.

Cititorii cărților vor ști că există potențialul ca Momoa să se întoarcă ca Duncan Idaho mai târziu în serie, așa că cine știe, poate Villeneuve va găsi o modalitate de a se potrivi acea intrigă în continuare.

Cei care cunosc cartea știu că Duncan Idaho, de exemplu, reapare, așa că nu se termină până când ultima doamnă cântă”, a tachinat editorul Joe Walker pentru Collider.

Soarta lui Gurney Halleck al lui Josh Brolin și Thufir Hawat al lui Stephen McKinley Henderson a fost lăsată în aer după atacul Casei Harkonnen asupra Arrakis.

Vor fi și câteva fețe noi în rândul distribuției, deoarece ne vom întâlni cu celălalt nepot al Baronului, Feyd-Rautha, interpretat de starul Elvis Austin Bulter. Christopher Walken s-a alăturat distribuției, în rolul împăratului.

Florence Pugh de la Marvel urmează să o interpreteze pe Prințesa Irulan Corrino.

Pentru mai multe noutăți, fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0