Posterul pentru Birds of prey este diferit fata de tot ce ai vazut pana acum

Posterul oficial pentru "Birds Of Prey" cu Margot Robbie este aici si e diferit fata de tot ce ai vazut pana acum in materie de filme cu supereroi.

In Birds Of Prey, Margot Robbie revine in rolul Harley Quinn. Si se pare ca scenariul a fost influentat de dorinta lui Margot ca Harley sa aiba prieteni adevarati. 

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) este un semi-spinoff pentru Harley, fiind introduse si personaje celebre din Gotham City si Batman.

Scenariul a fost scris de Christina Hodson ( care a lucrat si la Bumblebee): "Harley a fost un personaj care a atras toata atentia in "Suicide Squad", dar nu am vazut-o sa interactioneze cu personaje feminine. Amanda Waller ( Viola Davis) era mai mult tiparul manipulatorului, in timp ce Katana nu vorbea foarte mult. Dar totul se schimba cu Birds of Prey".

Margot Robbie i-a asigurat la randul ei pe fanii DC ca filmul se indreapta intr-o directie mai dura decat s-ar putea astepta.

Margot Robbie, interpreta super-eroinei Harley Quinn, a prezentat ideea sa pentru "Birds of Prey" celor de la DC si Warner Bros., iar conceptul propus s-a rotit in jurul unui film de actiune cu super-eroi in care doar femeile joaca rolurile principale.

Incantati de viziune, ei i-au dat mana libera sa se ocupe de pelicula: "Cred ca exista perceptia ca un film de actiune cu femei e plictisitor, dar va asigur ca nu va fi cazul", a spus actrita de origine australiana, care i-a asigurat pe fanii benzilor desenate ca lung-metrajul ei va fi nerecomandat minorilor sub 15 ani.


"Birds of Prey", filmul inspirat de personajele si benzile desenate DC, este cel mai mare proiect al casei de productie LuckyChap - de care Margot insasi se ocupa - cu un buget de 75 de milioane de dolari.

Harley Quinn a fost introdusa pe marile ecrane in "Suicide Squad".

Pelicula are premiera in februarie 2020.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
2