РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
Concerte
PAVEL VOLYA Большой Stand-Up
Palatul Național „Nicolae Sulac”

12 mai

Diverse
Rădăcini
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 mai

Concerte
Live concert online performed by Pavel Malishev
ONLINE

10 aprilie

Premieră pentru Moldova: La Chișinău va fi lansat filmul "Botez"
24 decembrie, 16:181297

Zile numărate au mai rămas până la premiera filmului ,,Botez”, semnată de regizorul și producătorul Ivan Naniev. Mai jos, vezi trailerul filmului!

Premiera oficială a lungmetrajului va avea loc în incinta cinematografului Patria “Emil Loteanu” la data de 26 decembrie, ora 17:00. Evenimentul va fi unul important în lumea cinematografiei moldovenești, transmite unica.md.

Filmul „Botez” regizat de Ivan Naniev, relatează un caz real, povestea de viață a unei moldovence pe nume Maria, fiind conceput pentru a atrage atenția publicului asupra unei probleme importante din țara noastră și anume violența în familie.

Maria este o femeie moldovenească care și-a trăit viața lângă soțul ei, care a abuzat-o fizic și psihologic, ea fiind sigură că acest lucru este normal și că femeia trebuie să îndure și să sufere. A pierdut un copil, a trebuit să-și părăsească al doilea copil și să meargă la muncă în Italia pentru a asigura o viață decentă pentru familia ei.

Chinurile au continuat în străinătate, dar femeia cu demnitate a suferit pentru banii pe care i-a trimis în mod regulat soțului și fiicei sale, sperând în cele din urmă să se întoarcă acasă.

După 8 ani de muncă grea, Maria se întoarce acasă și descoperă că soțul ei are o altă familie, casa în care și-a investit sănătatea și banii câștigați în străinătate s-a vândut și … ea nu mai are nimic.

“Botez” este o producție autohtonă realizată cu sprijinul financiar al Centrului Național al Cinematografiei. Durata filmului este de o oră şi jumătate. Conform scenariului, multe secvențe din film s-au realizat atât în Republica Moldova cât și în Italia, Polonia şi Cehia. Director de imagine este Roman Canțir.

Și de această dată echipa de producție va organiza o reprezentație demnă de premierele holywoodiene – cu covor roșu și costume la patru ace, anunță organizatorii pe pagina de facebook a filmului.

Regizorul Ivan Naniev va păşi pe covorul roşu alături de colegii de distribuţie Ecaterina Cojocaru, Tais Razumovskaya, Andrei Reshalov, Boris Culibaba, Angela Ciobanu, Valentin Zorilă, Ion Mocanu.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

0 au distribuit articolul
Concerte
PAVEL VOLYA Большой Stand-Up
Palatul Național „Nicolae Sulac”

12 mai

Diverse
Rădăcini
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 mai

Concerte
Live concert online performed by Pavel Malishev
ONLINE

10 aprilie