Premiere noi la Cineplex Moldova: ce putem privi săptămâna aceasta la cinematografele din Chișinău?

Publicat: 26 mai 2022

Săptămâna aceasta, Cinematograful Cineplex Mall a prezentat două premiere pentru spectatorii săi. Este vorba despre desenul animat “Roșu aprins” și “Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore”. Pe lângă acestea, Cinematograful Cineplex are în distribuția sa și alte filme pentru toate vârstele. Din acest motiv, echipa Afisha.md a pregătit o selecție de filme pe care le poți vedea la cinema împreună cu prietenii sau familia.


Animale Fantastice: Secretele lui DumbledoreSynopsis: Profesorul Albus Dumbledore află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald plănuiește să cucerească lumea. Dându-și seama că nu-l poate opri singur, Dumbledore îi cere magizoologului Newt Scamander să conducă o echipă de vrăjitori remarcabili și un brutar Muggle curajos.

Au în față aventuri incredibil de periculoase, întâlnindu-se cu vechi și îmblânzind creaturi magice noi și luptă împotriva susținătorilor lui Grindelwald, care devin din ce în ce mai mulți. Dar ce rol în această misiune îi este pregătit lui Dumbledore însuși

Filmul este difuzat în limba rusă.
Bilete online puteți procura aici.


Roșu aprins
Synopsis: Roșu aprins o prezintă pe Mei Lee, o tânără încrezătoare, ciudățică, în vârstă de 13 ani, care trebuie să se împartă între viața haotică de adolescentă și cea de fată cuminte a mamei.

Ming, mama ei protectoare, chiar ușor dominatoare, nu este niciodată prea departe de fiica ei - o realitate cu care Mei nu se împacă deloc. Și, de parcă toate schimbările adolescenței nu ar fi fost suficiente, oridecâteori devine prea entuziasmată (ceea ce se întâmplă ÎNCONTINUU), tânăra se transformă într-un uriaș panda roșu.

Filmul este difuzat în limbile rusă și română.
Bilete online pentru filmul în limba română puteți procura aici.
Bilete online pentru filmul în limba rusă puteți procura 
aici.


Doctor Strange în Multiversul Nebuniei
Synopsis: Dr. Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

Filmul este difuzat în limbile rusă și engleză.
Bilete online pentru filmul în limba engleză puteți procura aici.
Bilete online pentru filmul în limba rusă puteți procura 
aici.


Inima de Foc: Neînfricata
Synopsis: Georgia Nolan are 16 ani și visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe sa provoace incendii pe Broadway, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei, Shawn, este chemat de la pensie de primarul metropolei pentru a investiga disparițiile.

Disperată să-și ajute tatăl și să salveze orașul, tânăra se deghizează, devenind "tânărul Joe", și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman.

Filmul este difuzat în limbile rusă și română.
Bilete online pentru filmul în limba română puteți procura aici.
Bilete online pentru filmul în limba rusă puteți procura 
aici.


Orașul Pierdut
Synopsis: Recluza genială Loretta Sage scrie romane populare de dragoste și aventuri. Evenimentele din ele se desfășoară cu siguranță în locuri exotice, iar personajul principal este chipeșul și visul eroinelor Dash, care este întruchipat în viață de modelul de acoperire Alan. În timpul unui turneu pentru a prezenta un nou bestseller, Loretta este răpită de un miliardar excentric încrezător că îl poate conduce spre comorile unui oraș străvechi pierdut din cea mai recentă carte a ei.

Alan decide să demonstreze că poate fi un erou în viața reală, și nu doar pe paginile cărților, și merge în ajutorul Lorettei. Așa că un cuplu ciudat pornește într-o aventură epică în inima junglei și trebuie să lucreze împreună dacă vor să supraviețuiască încercărilor sălbatice și să găsească comoara înainte de a fi pierdută pentru totdeauna.

Filmul este difuzat în limba rusă.
Bilete online puteți procura aici.


Băieții răi
Synopsis: Mai multe animale criminale reformate, dar neînțelese, încearcă să devină bune, cu unele rezultate dezastruoase pe parcurs.

Filmul este difuzat în limba rusă.
Bilete online puteți procura aici.


Vezi pentru mineSynopsis: Când fosta l schioare orbă Sophie stă într-un conac retras, trei hoți invadează pentru un seif ascuns. Singura apărare a lui Sophie este veteranul armatei Kelly. Kelly o ajută pe Sophie să se apere împotriva invadatorilor pentru a supraviețui.

Filmul este difuzat în limba rusă.
Bilete online puteți procura aici.

Pentru mai multe noutăți din lumea filmului, fiți în continuare cu ochii pe noi

source:Afisha.md
0