Quentin Tarantino va filma partea a treia a celebrului film Kill Bill

Quentin Tarantino, regizorul filmelor Kill Bill Vol. 1 și Vol. 2 a făcut un anunț important legat de o posibilă continuare a celebrei serii de filme.

Prima parte a seriei a apărut în 2003, iar a doua în 2004. De atunci, nu s-a mai auzit nimic de o posibilă continuare. Acum, regiorul Quentin Tarantino confirmă că povestea personajului interpretat de Uma Thurman nu s-a încheiat. Acesta a anunțat că va exista și o a treia parte a seriei de filme Kill Bill.

Tarantino nu a dat foarte multe detalii despre ce plănuiește să facă într-un viitor nou film. Totuși, spune că are o idee legată de acesta care ar s-ar putea dovedi a fi interesantă, scrie playtech.ro.

Declarația oficială a acestuia este că o a treia parte este „în mod definitiv în cărți”.

Vestea bună e că Tarantino e sigur că va face o a treia parte din serie. Vestea proastă e că va mai dura o perioadă până când aceasta va fi gata. Acesta spune că mai are o piesă de teatru și un serial de cinci episoade de care vrea să se ocupe mai întâi. A anunțat că partea a treia din saga ar urma să apară în aproximativ trei ani.

Motivul pentru care ar dura atât de mult este unul destul de simplu. Tarantino spune că vrea să apară cu o aventură ridicolă, ci vrea să-i ofere personajului The Bride continuarea pe care o merită. Uma Thurman va rămâne actrița principală din film și va interpreta rolul la o vârstă de peste 50 de ani.

Regizorul a anunțat în trecut că se va retrage din branșă după ce va fi făcut zece filme. Once Upon A Time la Hollywood a marcat anul acesta cel de-al nouălea film al său. Kill Bill Vol. 3 ar putea ajunge să fie opera finală a regizorului.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:playtech.ro
0