Reese Witherspoon, despre rolul care i-a transformat viața

Reese Witherspoon a povestit într-o discuție cu Tracee Ellis Ross, pentru Interview, care a fost rolul cu cel mai mare impact asupra vieții ei. 

Este vorba despre filmul „Wild” pentru care a fost nominalizată la Oscar în 2014, peliculă bazată pe memoriile cu același nume, scrise de Cheryl Strayed. Reese a interpretat-o pe Cheryl care după divorț a decis să plece într-o călătorie istovitoare de-a lungul Pacific Crest Trail. 

A lucrat pentru acest proiect cu Laura Dern și regizorul Jean Marc Vallee, oameni cu care ulterior a colaborat și pentru serialul „Big Little Lies” : „Mi-a fost atât de teamă să fac asta, Tracee. Am apelat la hipnoză, mi-a fost atât de frică. Am avut atacuri de panică timp de trei săptămâni înainte de a începe”, a povestit Reese despre film.

„Au fost aspectele legate de nuditate, sexualitate și consumul de droguri, în plus eram și singură în fața camerei, fără alți colegi. Nu mai fusesem niciodată singur într-o scenă, zile și zile. Au fost în jur de 25 de zile de filmare în care nu a existat niciun alt actor în fața mea. Eram doar eu, o cameră și un rucsac. Mi-am zis inițial: „Atât de plictisitor va fi?”.

source:filmnow.ro
0