Ryan Gosling îl va juca pe omul-lup în cel mai nou film despre vârcolaci

Cu doar un deceniu în urmă studiourile Universal dădeau undă verde lui The Wolfman, un horror cu Benicio Del Toro în rolul bărbatului care se transformă în vârcolac după ce este muşcat de un lup.

Iată că acum acest subiect clasic este din nou în vizor, iar Ryan Gosling a fost deja convins să interpreteze rolul principal, scrie cinemagia.ro.

Publicaţia Variety anunţă proiectul, citată de Slashfilm, cu precizarea că Universal nu a bătut deocamdată palma cu un regizor. Printre cei avuţi în vedere se numără Cory Finley, cunoscut pentru Bad Education, cel mai recent lungmetraj cu Hugh Jackman în rolul principal.

Cel mai interesant aspect al noului Om-lup este faptul că acesta resuscitează povestea clasică, dar o aduce în prezent şi combină aspectul supranatural cu firul narativ al filmului Nightcrawler, unde Jake Gyllenhaal interpretează un sociopat care filmează accidente şi infracţiuni din Los Angeles, după care vinde materialul filmat televiziunilor. Este neclar cum va funcţiona acest mix de elemente, dar faptul că Universal actualizează povestea clasică este încurajator.

source:Cinemagia.ro
0