РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
Concerte
PAVEL VOLYA Большой Stand-Up
Palatul Național „Nicolae Sulac”

12 mai

Diverse
Rădăcini
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 mai

Concerte
Live concert online performed by Pavel Malishev
ONLINE

10 aprilie

Petreceri
Первая рейтинговая интеллектуальная игра "Логика" в Онлайн-формате
ONLINE

8 aprilie

Seriale în care actorii regretă că au apărut
31 ianuarie, 14:59864

Deși lumea filmului pare un domeniu complex și atractiv, nu întotdeauna oferă celor care fac parte din industrie o experiență plăcută. Pentru unii dintre aceștia, rolurile pe care le-au avut în anumite show-uri de televiziune au fost doar o dezamăgire rezultată din munca de pe platourile de filmare.

De la actori adolescenți, până la comedianți deja renumiți, mai jos ți-am pregătit o listă a actorilor care regretă că au făcut parte dintr-un show TV.

Mischa Barton – The O.C.

Mischa Barton a făcut parte din distrubuția serialul american The O.C, având rolul unei adolescente bogate și populare în liceu. Viața personajului său a trecut prin diverse etape și s-a confruntat cu probleme cu alcoolul și neînțelegeri cu părinții. Mischa a părăsit platoul de filmare în timpul celui de-al treilea sezon, după ce personajul său a fost ucis într-un accident de mașină.

Întrebată într-un interviu despre experiență trăită în timpul filmărilor, Mischa a declarat că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai accepta rolul. Motivul acestei declarații a fost faptul că Mischa se aștepta ca lucrurile să fie total diferite față de cum s-au dovedit a fi.

Mandy Patinkin – Criminal Minds

Mandy Patinkin a jucat rolul unui criminalist în serialul Criminal Minds. Acesta a declarat că rolul său a fost cea mai mare greșeală a carierei sale cinematografice. Actorul nu se aștepta că toate scenele să redea violuri și crime, acest lucru afectându-l emoțional.

Așteptările sale au fost diferite în momentul în care a acceptat să participe la filmări, dar lucrul pe platoul de filmare a fost o dezamăgire pentru actor.

Stephen Dillane – Game of Thrones

Problema pe care a avut-o Stephen Dillane în interpretarea personajului său a fost complexitatea întregului scenariu. Actorul a considerat că firul poveștii este unul prea încurcat, declarând că, și atunci când îl urmarea din fața ecranului, nu putea înțelege tot ceea ce se întâmplă.

Chevy Chase – Community

Chase a făcut parte din distribuția serialului Community timp de patru sezoane, dar nu a ratat nicio ocazie de a critica serialul în mod public. Actorul a declarat că, pentru el, participarea la serial a fost o greșeală deoarece întregul proiect a fost un eșec total.

Chevy Chase a mai spus despre Community că este cea mai proastă formă de divertisment, iar în momentul în care a renunțat la rol a fost cel în care acesta pur și simplu a plecat în mijlocul filmării scenelor.

Isaac Hayes – South Park

Isaac Hayes nu a avut dintotdeauna o problemă cu a-și împrumuta pentru unul dintre personajele din South Park. Însa în anul 2006 acesta a declarat că nu mai consideră show-ul ca fiind unul interesant deoarece lucrurile au ajuns prea departe.

Abordările despre subiecte religioase au fost cele care nu i-au fost pe plac lui Hayes, mai târziu fiul său declarând pentru presă că actorul a suferit un atac cerebral vascular, unul dintre oamenii bisericii din care făcea parte motivând acest incident ca fiind urmare a participării actorului în serial.

Billy Ray Cyrus și Miley Cyrus – Hannah Montana

Când vine vorba de seria Hannah Montana, Miley Cyrus a declarat că rolul i-a adus câteva probleme pe termen lung în ceea ce privește psihicul său, însă și-a asumat acest lucru și consideră că așa a ajuns persoana care este astăzi.

În ceea ce îl privește pe Billy Ray Cyrus, artistul regretă întreaga participare la serial și a afirmat că, dacă ar putea schimba situația, ar refuza propunerea din partea echipei.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Concerte
PAVEL VOLYA Большой Stand-Up
Palatul Național „Nicolae Sulac”

12 mai

Diverse
Rădăcini
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 mai

Concerte
Live concert online performed by Pavel Malishev
ONLINE

10 aprilie

Noutați asemănătoare