Serialul „Game of Thrones” rămâne a fi printre preferații publicului.

Serialul „Game of Thrones” rămâne a fi printre preferații publicului. Asta după ce şi-a confirmat statutul la cea de-a 71-a ediţie a premiilor Emmy, obţinând zece trofee la „Creative Arts Emmy Awards”, o gală dedicată categoriilor tehnice şi care precede cu o săptămână show-ul dedicat celor mai importante recompense din industria de televiziune americană, considerate un echivalent al premiilor Oscar din cinematografie.

Două dintre categoriile care au asigurat succesul acestui câștig sunt „cea mai bună compoziție muzicală pentru un serial” și „cel mai bun casting al unui serial dramatic”.

„Superproducţia postului HBO, adaptare a romanelor scrise de George R.R. Martin, pornea ca mare favorit în acest an, cu 32 de nominalizări la premiile Emmy, unde deține din 2019 recordul pentru cele mai multe nominalizări primite într-un singur an”, informează agerpres.ro.

Pe de altă parte, „Game of Thrones” este cel mai premiat serial din istoria galelor Emmy, cu 47 de statuete, menționează diez.md.

Printre alte seriale premiate la gala „Creative Arts Emmy” sunt „Chernobyl” și documentarul „Free Solo”, cu şapte premii fiecare, în timp ce comedia „The Marvelous Mrs. Maisel” a obținut șase statuete.

Gala principală a premiilor Emmy se va desfășura duminică, 22 septembrie la Microsoft Theater din Los Angeles şi nu va avea un maestru de ceremonii, aşa cum s-a întâmplat şi la premiile Oscar din acest an.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Diez.md
0