Shuri va fi următoarea Panteră Neagră. Iată de ce

Așa cum se știe, Chadwick Boseman - actorul din rolul Pantera neagră - a decedat lăsând un gol în Universul Cinematografic Marvel.

În contextul dispariției acestuia, fanii au început să își pună problema cine va fi următorul actor ales, în condițiile în care Black Panther a devenit unul dintre cele mai îndrăgite personaje. Pentru mulți fani, Marvel ar trebui să facă din Shuri (Letitia Wright), sora lui T'Challa, noua Pantera Neagră. Iată de ce Shuri va fi cea care va conduce și proteja poporul din Wakanda, transmite cinemagia.ro cu referire la IndieWire.

Titlul trebuie să rămână în familie

Unul dintre principalele motive pentru care Shuri trebuie să devină următoarea Panteră Neagră este că mantia în sine ar trebui să rămână în familie. Considerând linia descendenților și faptul că aceștia au protejat Wakanda timp de decenii, are sens ca lucrurile acestea să fie făcute în familie..

Ar merge pe linia benzilor desenate

Conform Syfy, în Marvel Earth-616, Shuri a fost Pantera Neagră. Mai mult, ea a fost prima Panteră Neagră care a vegheat peste Wakanda. Considerând faptul că mulți fani de filme cu supereroi preferă ca studiourile să rămână fidele materialului original, merită ca filmul să țină cont de benzile desenate cu care au crescut fanii. Benzile desenate în care Shuri apărea în rolul Panterei Negre au câteva povești foarte interesante care pot fi valorificate de Marvel pe marele ecran.

Distribuirea altui actor în locul lui Chadwick Boseman este o idee nefericită

Chadwick era fața și vocea unui erou care a reușit mai multe decât să-i ajute pe Avengeri să se lupte cu Thanos. Era un supererou din viața reală și un model potrivit pentru numeroși tineri. Deși Marvel a avut ceva noroc cu redistribuirea altor personaje, în trecut, acest lucru s-a întâmplat din cauza unor litigii contractuale sau legate de creație. Situația din prezent este complet diferită de aceea cu care Marvel s-a lovit în trecut, și răspunsul evident pare să fie acela de a promova pe cineva din cadrul francizei pentru a îmbrăca mantia Panterei Negre, și nu a de a aduce pe cineva din exterior pentru a juca rolul lui T'Challa.

source:Cinemagia.ro
0